Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Συζητήσεις, επαφές και… τρελά σενάρια!!


Συζητήσεις, επαφές και… τρελά σενάρια!

Την καλύτερη στελέχωση της ΠΑΕ φαίνεται πως επιθυμεί ο Ιβάν Σαββίδης, την ώρα που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαφές του Άρνεσεν και προκύπτουν τρελά σενάρια μέχρι και για τον Φαλκάο της Τσέλσι!

Την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη περιμένουν όλοι στον ΠΑΟΚ, ώστε να υπάρξουν εξελίξεις σε διοικητικό και στο μεταγραφικό μέτωπο.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» έχει γίνει δέκτης αρκετών αιτημάτων που αφορούν την ομάδα εν όψει και του β’ μισού της σεζόν. Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι η επιστροφή του ΠΑΟΚ στη βάση του, καθώς ο Σαββίδης και ο Νίκος Βεζυρτζής αναγνωρίζουν πως οι άνθρωποι που στελεχώνουν τώρα τον σύλλογο ξέρουν λίγα πράγματα για εκείνον.

Πριν από μερικούς μήνες ο Άρνεσεν ήθελε να τοποθετήσει έναν Γερμανό στη θέση του τιμ μάνατζερ, ενώ ο Σαββίδης είχε επαφές με τον Τάσο Κάκο για το συγκεκριμένο πόστο. Πρόθεση όμως του Βεζυρτζή είναι να τοποθετηθεί κάποιος που ξέρει «τι εστί ΠΑΟΚ» και θα γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, όπως και να λύνει προβλήματα μέσα στην ομάδα.

Υποψήφιος για αυτή τη θέση, όπως γράφει σήμερα η Metrosport, είναι ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο οποίος δουλεύει στα τμήματα υποδομής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο Φρανκ Άρνεσεν έχει αναλάβει τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν. Προτεραιότητα του αθλητικού διευθυντή φαίνεται πως είναι η απόκτηση ενός στόπερ και ενός παίκτη «μπαλαντέρ», ενώ ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τον Σλοβάκο στόπερ Tόμας Χούμποτσαν και τον αριστεροπόδαρο άσο Φιλίπ Μλαντένοβιτς.

Την ίδια ώρα, όμως, βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και τρελά σενάρια περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό, αν και τώρα παίζει στην Τσέλσι και δεν έχει χρόνο συμμετοχής. Όμως και έτσι να ήταν, τώρα που θα αναλάβει νέος προπονητής τους Λονδρέζους, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και σταδιακά να βρίσκει σιγά-σιγά τον εαυτό του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: