Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Πρώτα «ξεκαθάρισμα» και βλέπουμε…!!


Πρώτα «ξεκαθάρισμα» και βλέπουμε…

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί για το μέλλον του Φινμπόγκασον, την ενδεχόμενη έλευση του Βέλλιου στον Ολυμπιακό και το θέμα με τον Μιραλάς. Πρώτα όμως προέχει το… ξεσκαρτάρισμα για τους Πειραιώτες.

Δεδομένη είναι η επιθυμία του Άλφρεντ Φινμπόγκασον να παίξει περισσότερο τη νέα χρονιά. Ο Ισλανδός επιθετικός αποκτήθηκε ως πρώτη επιλογή το καλοκαίρι, όμως η μεταγραφή του Ιντέγε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ανέτρεψε τα πράγματα για εκείνον.

Ο λόγος είναι ότι ο Αφρικανός κατάφερε να προσαρμοστεί πιο γρήγορα από «Φίνμπο», ο οποίος πλέον αποτελεί εναλλακτική λύση για τον Μάρκο Σίλβα και στην Ευρώπη έχουν κυκλοφορήσει διάφορες πληροφορίες για ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Έτσι μετά τη Βέρντερ, η Σέλτικ, η Στόουκ Σίτι και το Αμβούργο φέρονται να παρακολουθούν τον Ισλανδό φορ, ο οποίος πέτυχε το καθοριστικό γκολ του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα της Άρσεναλ, στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Εάν φύγει ο Φινμπόγκασον, ως εναλλακτική λύση φαίνεται πως εξετάζεται ο Απόστολος Βέλλιος, αν και δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για τον Έλληνα φορ του Ηρακλή που επέστρεψε πιο γεμάτος από εμπειρίες, έπειτα από το πέρασμά του από την Αγγλία, Βέλγιο και Δανία.

Τα πράγματα όμως θα αργήσουν όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, αφού εκείνο που προέχει για τους «ερυθρόλευκους» είναι το… ξεσκαρτάρισμα και να μειωθεί ο αριθμός των παικτών που αυτή τη στιγμή καλείται να διαλέξει ο Σίλβα για την αποστολή και τις ενδεκάδες των αγώνων.

Έτσι πηγαίνει πίσω και το θέμα του Κέβιν Μιραλάς, του οποίου το όνομα επανέρχεται σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο και αποτελεί διακαή πόθο η επιστροφή του στο Λιμάνι.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κατακλύσει με μηνύματα τα social media του Βέλγου άσου, ο οποίος αναμένεται στο β’ μισό της σεζόν να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα, καθώς δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στην Έβερτον.

Μεταξύ των συλλόγων που φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του διεθνούς άσου είναι τα ονόματα των Μαρσέιγ (του Μίτσελ), Μονακό (του Ζαρντίμ) και Φενέρμπαχτσε (του Βίτορ Περέιρα). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: