Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

«Δεν πήρε… άδεια ο Μουρίνιο»!!


«Δεν πήρε… άδεια ο Μουρίνιο»!

Έτοιμος για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εκπρόσωποι του «Special One». «Δεν είναι κουρασμένος», τονίζουν μεταξύ άλλων.

Έτοιμος για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εκπρόσωποι του «Special One».

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Ζοσέ μερικές φορές αποφάσισε να φύγει από κάποια ομάδα, αλλά μόνο η Τσέλσι είναι εκείνη που επέλεξε να λύσουν τη συνεργασία τους», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει: «Δεν πρόκειται να πάρει άδεια, δεν είναι κουρασμένος και δεν το χρειάζεται. Είναι σε καλή διάθεση και ήδη κοιτάει μπροστά».

«Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος είναι η ευκαιρία να ανοίξει ένας άλλος. Ο Ζοσέ ελπίζει ότι το μέλλον του μετά την Τσέλσι θα είναι το ίδιο επιτυχημένο όπως το 2007 όταν έφυγε από την ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση των εκπροσώπων του Πορτογάλου τεχνικού και προσθέτουν:

«Ο Μουρίνιο είναι ευτυχής που επέστρεψε στην Τσέλσι, επειδή μπόρεσε έδωσε ακόμη έναν τίτλο στην ομάδα και τους οπαδούς της, που δεν είχαν κερδίσει εδώ και χρόνια. Είναι πάρα πολύ υπερήφανος για τους οχτώ τίτλους που έχει κατακτήσει στην Τσέλσι και ευχαριστεί τους οπαδούς για τη στήριξή τους στο διάστημα που ήταν προπονητή της ομάδας».

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση τονίζει: «Επειδή είναι λάτρης του ποδοσφαίρου, να είστε σίγουρο ότι ο Ζοσέ θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους για να στηρίξει φίλους του. Για αυτό τον λόγο θα αποφύγει αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος, για να μην υπάρξουν φήμες για το μέλλον του. Ο Ζοσέ θα συνεχίσει να παίξει στο Λονδίνο και ελπίζει ότι θα επιτρέψουν στον ίδιο και την οικογένεια να ζήσουν τη ζωή τους. Ο Ζοσέ δεν πρόκειται να μιλήσει αυτή τη στιγμή για όσα συνέβησαν, αλλά θα το κάνει στο μέλλον». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: