Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Μια επιστροφή, αρκετοί εκτός στον ΠΑΟΚ!!


Μια επιστροφή, αρκετοί εκτός στον ΠΑΟΚ

Στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά βρίσκεται ο Εγιάλ Γκολάσα. Όχι όμως και ο Μιγκέλ Βίτορ. Αρκετές οι απουσίες και πάλι για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Επιστροφή του Εγιάλ Γκολάσα σε αποστολή του ΠΑΟΚ και έχει τη δυνατότητα ο Ιγκόρ Τούντορ να τον χρησιμοποιήσει στο εντός έδρας ματς (20/12, 15:00) με τον Πλατανιά. Ο Ισραηλινός χαφ πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης για τρίτη σερί ημέρα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο Μιγκέλ Βίτορ γυμνάστηκε και αυτός κανονικά, αλλά το τεχνικό τιμ δεν πήρε το ρίσκο να τον συμπεριλάβει στην 19αδα, ώστε να είναι 100% έτοιμος στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της Super League.

Ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης ακολούθησαν οι Χαρίσης, Κίτσιου, Κόστα, Ζάιρο, όπως κι ο Κ.Σαββίδης που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Όλοι έμειναν εκτός αποστολής, συν τους επίσης τραυματίες Γλύκο και Γκάρι Ροντρίγκες.

Το βάρος στην τακτική έριξε ο Κροάτης τεχνικός, που ανέλυσε στους παίκτες του πως θέλει να κινηθούν στην αναμέτρηση με τους Χανιώτες.

Η αποστολή: Όλσεν, Μελίσσας, Σκόνδρας, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Σάμπο, Μακ, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Γκολάσα, Κοροβέσης, Αντόνις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: