Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Παπαπέτρου: «Λογικό να είναι νευριασμένος ο Σφαιρόπουλος»


Παπαπέτρου: «Λογικό να είναι νευριασμένος ο Σφαιρόπουλος»

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός και χωρίς συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να γνωρίσει μία δίκαιη ήττα από την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Μπορεί η ήττα από την Αναντολού Εφές να μην… πόνεσε βαθμολογικά τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αδιάφοροι, όπως δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

«Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Το προσεγγίσαμε λανθασμένα εγκεφαλικά και δεν είχαμε συγκέντρωση, καθώς δεχθήκαμε 81 πόντους μέσα στην έδρα μας που είναι πολλοί. Όλα αυτά είναι προφανή γιατί χάσαμε το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά για να είμαστε έτοιμοι για το TOP 16», δήλωσε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για τον όμιλο του TOP 16 και τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός: «Νομίζω κάναμε αρκετά λάθη σήμερα και τα πληρώσαμε. Η Εφές έπαιξε καλό μπάσκετ και είχε πλάνο. Αν εξαιρέσουμε αυτό το ματς η εικόνα μας ήταν καλή. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου για ένα παιχνίδι. Έχουμε ένα δύσκολο όμιλο και θα πρέπει να προετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να πάμε στα playoffs. Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Η άμυνά μας θα μας δώσει τις νίκες. Είναι κάτι που όταν είμαστε συγκεντρωμένοι τις περισσότερες φορές νικάμε. Από ‘κει ξεκινούν όλα».

Για το αν θα σκέφτονται αυτά που έχουν προηγηθεί με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ: «Σίγουρα το τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια κάτι κρατάει. Από εγωισμό και μόνο θα πρέπει να προσεγγίσουμε αυτά τα παιχνίδια και να τα νικήσουμε. Και κόντρα στην Μπαρτσελόνα που την αποκλείσαμε στα playoffs πέρυσι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης που χάσαμε στον τελικό».

Για τον κόουτς: «Ο κόουτς προσπαθεί να ξυπνήσει την ομάδα. Σήμερα δεν κάναμε αυτά που είπαμε, ενώ θέλαμε να νικήσουμε. Είναι λογικό να είναι νευριασμένος. Συνεχίζουμε, είχαμε οκτώ νίκες και δύο ήττες και δεν νομίζω ότι ήταν άσχημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: