Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Καρέ επιστροφών στον Παναιτωλικό!!


Καρέ επιστροφών στον Παναιτωλικό

Ενισχυμένος με τον Παπάζογλου, που αποθεραπεύτηκε και τους Μαρκόβσκι, Κάπελ και Κυριακίδη, που εξέτισαν την τιμωρία τους, θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ηρακλή.

Η επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, είναι ο στόχος του Παναιτωλικού στην αυριανή (20/12, 17:15) αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε και με μια πρωινή προπόνηση το Σάββατο. Μετά το πέρας του προγράμματος, ο Γιάννης Ματζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία επιστρέφουν ο Παπάζογλου, που αποθεραπεύτηκε, συν τους Μαρκόβσκι, Κάπελ και Κυριακίδη, που εξέτισαν την τιμωρία τους. Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι οι Ντιέγκο Μπεχαράνο, Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρσιενς και Βασιλείου.

Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Ντάνι Μπεχαράνο, Χαντάκιας, Κάπελ, Κέβιν, Κυριακίδης, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπάζογλου, Μύγας, Ρουμπουλάκου, Ρουσκουγιέδα, Στεφανάκος, Βιγιαφάνες, Καμαρά, Ρομέρο, Μαρκόβσκι, Ουάρντα, Μάρκος Πάουλο, Μάκος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: