Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ένα καλό και τρία απρόοπτα στον Παναθηναϊκό!!


Ένα καλό και τρία απρόοπτα στον Παναθηναϊκό

Έγινε η έκπληξη και ο Πέτριτς τέθηκε στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό. Εκτός οι άρρωστοι Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος. Όπως και ο τραυματίας Χουχούμης.

Τρεις απώλειες και ένα ευχάριστο νέο προέκυψαν στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ματς με τον Πανθρακικό (20/12, 19:30). Οι Νίνης έχει πυρετό, ο Τριανταφυλλόπουλος γαστρεντερίτιδα. Πρόβλημα στο γόνατο για τον Χουχούμη.

Αντιθέτως, είναι εντός ο Μλάντεν Πέτριτς, αν και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν θα προλάβαινε την αναμέτρηση με την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς θεωρείτο ανέτοιμος μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη γάμπα. Εκτός, πάντως ο Μάρκους Μπεργκ και το πιο πιθανό σενάριο είναι να αγωνιστούν οι Καρέλης, Κάλτσας και Κλωναρίδης στην επίθεση.

Ο 39χρονος προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μεντί Αμπέντ, αν και «έπαιζε» να μείνει εκτός, καθώς δεν είναι καλός στα τελευταία παιχνίδια. Πάντως, αναμένεται να μην έχει κάποιους από τους παίκτες που πήρε μαζί του ο κόουτς του «τριφυλλιού», καθώς είναι 21.

Το πρόγραμμα Ιταλού τεχνικού περιλάμβανε τακτική μετά το αρχικό ζέσταμα το ζέσταμα.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Βέμερ, Μαρινάκης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Καρέλης και Πέτριτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: