Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Βενετίδης: «Πάρα πολύ σημαντικό το ματς με τον Παναθηναϊκό»


Βενετίδης: «Πάρα πολύ σημαντικό το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Καθοριστικό χαρακτήρισε για τον Πανθρακικό το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Στέλιος Βενετίδης. «Ψάχνεται μετά την αλλαγή προπονητή», σχολίασε για τους «πράσινους».

Ο Πανθρακικός δεν έχει περιθώρια να «ξεγράψει» κάποιο ματς, ακόμη και αν έχει να αντιμετωπίσει κάποια αρκετά ανώτερη ομάδα και με αυτή τη λογική πορεύεται για το ματς με τον Παναθηναϊκό (20/12, 19:30), όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του Στέλιου Βενετίδη. Ο βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μίλησε στη Nova και τόνισε ότι είναι καθοριστικός ο προσεχής αγώνας.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την προετοιμασία του Πανθρακικού για τον Παναθηναϊκό: «Θα έλεγα ότι η προετοιμασία κυλάει ομαλά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, αν αναλογιστούμε ότι την εβδομάδα που πέρασε καταφέραμε να ξεκολλήσουμε για πρώτη φορά σ’ ολόκληρο τον πρώτο γύρο από την τελευταία θέση της βαθμολογίας».

-την αγωνιστική άνοδο του Πανθρακικού στα τελευταία παιχνίδια: «Έχει συνοδευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, όχι μόνο με αποτελέσματα, αλλά και με καλές εμφανίσεις. Απέναντι μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα πρέπει να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσης μας για να αποκομίσουμε κάτι θετικό».

-το πώς περιμένει τον Παναθηναϊκό: «Νομίζω ότι θα προσπαθήσει να κάνει παιχνίδι κατοχής. Ο Παναθηναϊκός μετά και την αλλαγή προπονητή θα έλεγα ότι ψάχνεται για να βρει τη φιλοσοφία του, το παιχνίδι, τη δομή του, τα χαρακτηριστικά του, η ομάδα. Περιμένουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει από την αρχή τη νίκη».

-το αν αποτελούν οδηγό για τον Πανθρακικό για το ματς με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία παιχνίδια του: «Ναι, σαφώς δείξαμε ότι στους μεγάλους αντιπάλους καταφέραμε και προβάλαμε αντίσταση, ενώ ήμασταν πολύ καλοί και στο επιθετικό κομμάτι, αλλά με στόχο αρχικά να είμαστε καλοί στο αμυντικό κομμάτι».

-το τι ρόλο παίζει η αισιοδοξία μετά τη βαθμολογική του άνοδο: «Πιστεύω ότι είναι μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στον εφησυχασμό και την αισιοδοξία, που σε βοηθά να αντλείς περισσότερη δύναμη. Εμείς προετοιμαζόμαστε πάνω σ’ αυτό και εξάλλου δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει εφησυχασμός σε εμάς, είμαστε στην 14η θέση και για εμάς είναι κομβικό το παιχνίδι. Οπότε, όλη αυτή η αισιοδοξία πρέπει να λειτουργήσει ως όπλο για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: