Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Βασιλόπουλος: «Να είμαστε κοντά στο σκορ με τον Παναθηναϊκό»


Βασιλόπουλος: «Να είμαστε κοντά στο σκορ με τον Παναθηναϊκό»

Να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα έρθει να δει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θέλουν οι παίκτες του Κοροίβου Αμαλιάδας, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Σε μία ανταγωνιστική εμφάνιση του Κοροίβου κόντρα στον Παναθηναϊκό ελπίζει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε πως οι εβδομάδες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι βαρετές, ενώ αναφέρθηκε και στη χαλαρότητα της ομάδας από την Αμαλιάδα στην ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Άντε να ξεκινήσουν οι αγώνες γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο βαρετό από το να κάνεις μόνο προπόνηση. Το καλό είναι ότι πήραμε μερικές μέρες άδεια, ξεκουραστήκαμε και είδαμε τους φίλους και τις οικογένειες μας. Το κακό είναι ότι η επιστροφή στις προπονήσεις ήταν τόσο σκληρή που η εβδομάδα έμοιαζε ατελείωτη. Ευτυχώς τελείωσε...

Καλά λέω εγώ καλύτερα να μην παίρνουμε πολλές μέρες ρεπό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι με τον Κολοσσό γιατί λίγο πολύ όλοι είχαμε στο μυαλό μας το ρεπό. Ελπίζω να μην επαναληφθεί αυτή η εικόνα που δείξαμε στον αγώνα της Ρόδου.

Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το θέμα είναι να μπορέσουμε να είμαστε κοντά στο σκορ για 40 λεπτά και να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται, γιατί οι ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό αποσκοπούν στο ότι κάποια στιγμή θα λυγίσεις από την διαρκώς σκληρή άμυνά τους, θα κάνεις κάποια λάθη και θα κερδίσουν το παιχνίδι μέσα σε 2 λεπτά. Να παίξουμε καλά και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει να μας δει.

Μακάρι να αργήσουν να έρθουν τα κρύα και να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο καλός ο καιρός, βέβαια αυτό είναι κακό για τα χιονοδρομικά κέντρα… Άλλα για εμάς…

Ο νοών νοείτω...!!

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Βασιλόπουλος
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: