Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Να εκμεταλλευτούν την «απουσία» της Μπαρτσελόνα!


Να εκμεταλλευτούν την «απουσία» της Μπαρτσελόνα

Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα σε Μπέτις και Σεβίλλη ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα στην Ισπανία, με τις δύο ομάδες της Μαδρίτης να παίζουν την Κυριακή. Αναβλήθηκε ο αγώνας της Μπαρτσελόνα.

Με την Μπαρτσελόνα να απουσιάζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα πραγματοποιηθεί η 16η αγωνιστική της Primera Division, με τις δύο ομάδες της Μαδρίτης να επιθυμούν να ξεπεράσουν ή να πλησιάσουν τους Καταλανούς στη βαθμολογία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Κυριακή τη Ράγιο Βαγεκάνο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με το κλίμα για τον Ράφα Μπενίτεθ να μην είναι το καλύτερο δυνατόν και η καρέκλα του να τρίζει σε κάθε αγώνα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Βαράν και Καρβαχάλ.

Η Ατλέτικο τώρα δοκιμάζεται στην έδρα της Μάλαγα, η οποία αν και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία πάντα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις «μεγάλες» ομάδες της Ισπανίας. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Τιάγκο και Μαρτίνες.

Το μεγάλο ντέρμπι όμως διεξάγεται σήμερα, Σάββατο, στην Ανδαλουσία, καθώς η Μπέτις και η Σεβίλλη τίθενται αντιμέτωπες. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν μόνο χωρίς τον Ρενέγια, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Αντρεόλι, Παρέχα, Ιμπόρα (τιμωρημένος), Κακουτά και Ρέγιες.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

Βαλένθια – Χετάφε (17:00)
Εσπανιόλ – Λας Πάλμας (19:15)
Μπέτις – Σεβίλλη (21:30)
Λα Κορούνια – Εϊμπάρ (23:05)

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγεκάνο (17:00)
Σπόρτινγκ Χιχόν – Μπαρτσελόνα (έχει αναβληθεί λόγω της συμμετοχής των Καταλανών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων).
Μπιλμπάο-Λεβάντε (19:15)
Γρανάδα – Θέλτα (19:15)
Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ (19:15)
Μάλαγα-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: