Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Γιόρτασε με τα παιδιά ο ΠΑΟΚ!! (pics)


Γιόρτασε με τα παιδιά ο ΠΑΟΚ (pics)

Την εξαιρετική πρωτοβουλία του να γιορτάζει κάθε χρόνο με τα παιδιά συνέχισε και φέτος ο ΠΑΟΚ. Σε λαμπρή εκδήλωση στο «Μακεδονία Παλάς» παίκτες και προπονητής χάρισαν χαμόγελα σε δεκάδες πιτσιρίκια.

Το επίσημο site του «δικεφάλου του Βορρά» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι δυσκολίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας έμειναν για λίγο στην άκρη και ήρθε η ώρα για διασκέδαση. Και μάλιστα σε μία αίθουσα γεμάτη παιδικά χαμόγελα και γιορτινό κλίμα. Την Παρασκευή (18.12) το απόγευμα στο Makedonia Palace διεξήχθη η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή της ΠΑΕ ΠΑΟK.

Καλεσμένοι ήταν τα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού, το Παιδικό Χωριό SOS, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Θεσσαλονίκης «Άγιοι Πάντες» ξέχασαν για λίγο έγνοιες και προβλήματα και διασκέδασαν με την ψυχή τους σε γιορτινό κλίμα. Δίπλα τους και σύσσωμη η ομάδα του Δικεφάλου.

Παίκτες και τεχνικό τιμ προκάλεσαν… παροξυσμό στην αίθουσα με την είσοδο τους στον χώρο, μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με τους λιλιπούτειους φίλους τους ενώ έλαβαν και ευχές για υγεία και πολλές επιτυχίες με νίκες και γκολ»
.

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: