Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Μπεργκ: «Δεν συμφωνώ με την απόφαση για τη Θύρα 13»


Μπεργκ: «Δεν συμφωνώ με την απόφαση για τη Θύρα 13»

Κάθετα αντίθετος με το «λουκέτο» του Σταύρου Κοντονή στη Θύρα 13 παρουσιάστηκε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός μίλησε για την συνεισφορά των οπαδών και καθησύχασε για τον τραυματισμό του.

Όπως όλη η «οικογένεια» του Παναθηναϊκού, έτσι και ο Μάρκους Μπεργκ διαφωνεί με την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για «λουκέτο» στη Θύρα 13. Ο εκ των σκόρερ του τριφυλλιού στη Λιβαδειά καθησύχασε για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό που υπέστη και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να είναι μόνιμα δίπλα στην ομάδα.

Για τον τραυματισμό του: «Είναι η τέταρτη φορά το τελευταίο δίμηνο που έχω θέμα στο ίδιο σημείο. Δεν φαίνεται τόσο σοβαρό, αλλά θέλει προσοχή».

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν ακόμη καλύτεροι στο β' ημίχρονο, σημειώσαμε δύο πάρα πολύ ωραία γκολ και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για την παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά: «Η λογική του ποδοσφαίρου λέει ότι πρέπει να έχουμε οπαδούς στο πλευρό μας. Σημαίνουν πάρα πολλά για εμάς. Ελπίζω να είναι πάντα μαζί μας, όπως και σήμερα. Δεν συμφωνώ με την απόφαση για τη Θύρα 13 και από εδώ και πέρα θέλουμε να τους έχουμε συνέχεια μαζί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: