Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Με επίσημους έκοψε την πίτα του ο Απόλλων Πατρών!!


Με επίσημους έκοψε την πίτα του ο Απόλλων Πατρών

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Απόλλων Πατρών την Κυριακή, παρουσία του Γιώργου Χαλβατζάκη και του Τάκη Τσαγκρώνη.

Επίσης, το παρών «έδωσαν» εκπρόσωποι της ΚΑΕ και των χορηγών.

Παρόντες ήταν οι πρόεδροι των τριών διοικήσεων, Σωτήρης Χαλκιόπουλος (Ερασιτέχνη Απόλλωνα), Φίλιππος Καμίσης (ΚΑΕ Απόλλων CARNA) και Γιώργος Μιχαλόπουλος (Απολλωνιάδα).

Ο «ισχυρός» άνδρας της ΚΑΕ είπε πως: «Η νέα χρονιά μπήκε με το "δεξί" για τον Απόλλωνα, ο οποίος, μετά από μία δύσκολη περίοδο και ένα αρνητικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, βρήκε πλέον το δρόμο του, το δρόμο των επιτυχιών που όλοι ευχόμαστε να είναι μακρύς για να συνεχίσουμε να είμαστε υπερήφανοι.

Θα ήθελα, για ακόμη μία φορά, να ευχαριστήσω και δημόσια όλες τις πατρινές επιχειρήσεις που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και στηρίζουν σταθερά την προσπάθεια του Απόλλωνα, όπως, επίσης, και τους φιλάθλους που αποτελούν την ψυχή και τη δύναμή μας».

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως: «Χαίρομαι πολύ που βλέπω στην εκδήλωση τόσους πολλούς γονείς και παιδιά, καθώς θα πρέπει να γνωρίζετε όλοι εσείς ότι είστε η δύναμη του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. Θέλω να ευχηθώ στον Απόλλωνα πάντα επιτυχίες. Νομίζω ότι η χρονιά ξεκίνησε με το δεξί για εσάς και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Εκτός από υγεία, θέλω να ευχηθώ αγάπη, ομόνοια και συνεργασία.

Όλες οι δυνάμεις του Απόλλωνα Πάτρας θα πρέπει να συνεργαστούν για να μπορέσει ο σύλλογος να πετύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Όπως έχω ξαναπεί, ο τρόπος που λειτουργεί ο Απόλλων, αλλά και η φιλοσοφία του, αποτελεί παράδειγμα για όλους μας».

«Εμείς, ως Ερασιτέχνης, συνεχίζουμε πιστοί στις αρχές μας να βγάζουμε πρωτίστως σωστά παιδιά στην κοινωνία και μετά καλούς αθλητές. Παράλληλα, είμαστε και θα παραμείνουμε αρωγοί στην προσπάθεια της ΚΑΕ να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες όλων μας, παρά τις δυσκολίες των καιρών», τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Ο πρόεδρος της Απολλωνιάδας επισήμανε πως: «Με άξονα την πολύ καλή δουλειά που κάνουν όλοι οι προπονητές μας και με τη δική σας στήριξη, οι ακαδημίες του Απόλλωνα και της Απολλωνιάδας συνεχίζουν να αποτελούν σημείο αναφοράς στο χώρο του μπάσκετ και του βόλεϊ. Ευχόμαστε και το νέο έτος να είστε κοντά μας, κοντά στον αθλητισμό και κοντά στον Απόλλωνα, σε όλες τις δραστηριότητές του, έτσι μόνο μπορεί ο σύλλογος να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός γηπέδων».

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ υπογράμμισε πως: «Ο Απόλλων είναι για την Πάτρα το παν, για αυτό και όλοι πρέπει να τον προσέχουμε και να τον βοηθάμε. Θέλω να πω στα μικρά παιδιά ότι σε λίγα χρόνια θέλουμε να τους δούμε πρωταγωνιστές στην ανδρική ομάδα του συλλόγου με τη βοήθεια όλων. Εύχομαι καλή χρονιά και ο Απόλλωνας να βρίσκεται πάντα ψηλά».

Στην εκδήλωση υπήρξαν βραβεύσεις αθλητών και ομάδων του Απόλλωνα, ενώ τιμήθηκαν το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: