Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Περιμένοντας τον Μολέδο!!


Περιμένοντας τον Μολέδο

Εν αναμονή του Ροντρίγκο Μολέδο βρίσκονται στον Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση που πάνε όλα καλά στα ιατρικά αναμένεται να υπογράψει άμεσα το συμβόλαιο του. «Παίζουν» κι άλλες δύο περιπτώσεις στόπερ.

Ημέρα Μολέδο στον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος αμυντικός θα βρεθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα για λογαριασμό των «πρασίνων». Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κάποιο θέμα θα υπογράψει εκτός απροόπτου συμβόλαιο συνεργασίας.

Στο «τριφύλλι» για τα προβλήματα τραυματισμών που είχε, όπως και για το χειρουργείο που είχε κάνει στο γόνατο πριν αρκετό καιρό και σκοπεύουν να του κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο ώστε να είναι σίγουροι ότι είναι σε θέση να βοηθήσει. Αν πάνε όλα καλά, θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις για να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές και να υπογράψει ο παίκτης. Πάντως, κλεισμένος δεν είναι ο Μολέδο.

Αν δεν κυλήσουν όλα κατ’ ευχήν, στον Παναθηναϊκό θα στραφούν στις άλλες δύο περιπτώσεις που έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα. Υπάρχει ένας Βραζιλιάνος ακόμη, αλλά και ένας ακόμη παίκτης για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστά περαιτέρω στοιχεία. Λίγες είναι οι πιθανότητες στην παρούσα φάση να επιστρέψει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, το όνομα του οποίου «έπαιζε» δυνατά μέχρι πρόσφατα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: