Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Απρόοπτο με Καλάθη πριν τον Ολυμπιακό!!


Απρόοπτο με Καλάθη πριν τον Ολυμπιακό

Κάκωση στον αντίχειρα για τον Νικ Καλάθη που θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, αλλά το δεμένο χέρι είναι... δεμένο χέρι!

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ!

Ο Νικ Καλάθης χτύπησε κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης κι όπως έδειξε η ακτινογραφία που υποβλήθηκε, υπέστη κάκωση στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού!

Αυτός ο τραυματισμός πάντως δεν είναι ικανός να στερήσει τη συμμετοχή του ομογενή γκαρντ στο ντέρμπι του Φαλήρου. Ο διεθνής γκαρντ αναμένεται να δέσει το χέρι του και να αγωνιστεί κατ’ αυτό τον τρόπο. Με όσο ζόρι και δυσκολία προκαλεί αυτή η εξέλιξη σε έναν μπασκετμπολίστα…

Από ‘κει και πέρα, ο Νίκος Παππάς θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ΣΕΦ, ενώ θα απουσιάσει ουσιαστικά μόνο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και θα μείνει στα πιτς για μια εβδομάδα.

Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος φέτος στην Α1 (14/14) και θέλει είτε το διπλό επί του Ολυμπιακού, είτε να χάσει με τουλάχιστον τέσσερις πόντους για να διατηρήσει τη διαφορά από τη νίκη στο ΟΑΚΑ και να έχει το πλεονέκτημα για την κατάληψη της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: