Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Καραμπιμπέρης: «Κοιτάμε τη συνέχεια, χρειαζόμαστε βελτίωση»


Καραμπιμπέρης: «Κοιτάμε τη συνέχεια, χρειαζόμαστε βελτίωση»

Τη συνέχεια της φετινής περιόδου σκέφτονται στη Βέροια, περιμένοντας βελτίωση, όπως τόνισε ο Νίκος Καραμπιμπέρης μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» τόνισε πως πίεσαν στο πρώτο ημίχρονο και δέχτηκαν το γκολ από λάθος της άμυνας και πως δεν κινδύνευσαν και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δε βρήκαν και τους διαδρόμους για να φτιάξουν τις κατάλληλες φάσεις.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε τον αντίπαλο, αλλά από μια στημένη φάση και μια λάθος απόκρουση, δεχτήκαμε το γκολ, το οποίο μας επηρέασε σημαντικά.

Στη συνέχεια, ο Παναιτωλικός έκλεισε πολύ καλά όλους τους χώρους παίζοντας δυνατά, σε αντίθεση μ’ εμάς, που υστερούσαμε στη δύναμη. Παρόλα αυτά, πιέσαμε τον αντίπαλο χωρίς να κινδυνεύσουμε πίσω, παρότι ρισκάραμε αρκετά.

Χρησιμοποιήσαμε όλα τα όπλα που είχαμε στη διάθεσή μας, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και να βελτιωθεί η ομάδα σε κάποιους τομείς που έχει πρόβλημα.

Ο Μαγέφσκι χρειάζεται χώρο για να κινηθεί και ο Παναιτωλικός ήταν καλά κλεισμένος. Χρειαζόμασταν ψηλούς παίκτες, γιατί ξέραμε ότι στο τέλος το ματς θα πήγαινε στις σέντρες για αυτό και βγήκε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: