Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Κοιτάει και αλλού ο Γκέκας…!!

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Φάνης Γκέκας που εξετάζει προτάσεις και εκτός Τουρκίας. Ο διεθνής φορ προπονείται στην Κέρκυρα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Κοιτάει και αλλού ο Γκέκας…Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Φάνης Γκέκας έλυσε το συμβόλαιο του με την Εσκισεχίρσπορ παρότι σε δέκα παιχνίδια σκόραρε πέντε φορές. Ο 35χρονος επιθετικός αγωνίστηκε με επιτυχία την τελευταία τετραετία στο τουρκικό πρωτάθλημα ωστόσο δεν αποκλείεται να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Προτάσεις από την Τουρκία υπάρχουν, όμως δεν φαίνεται να ικανοποιούν ιδιαίτερα τον Έλληνα διεθνή που σκέφτεται το ενδεχόμενο να ζήσει την εμπειρία ενός διαφορετικού πρωταθλήματος. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχουν κρούσεις από ομάδες της Κίνας, του Κατάρ και του Ντουμπάι.

Η αλήθεια είναι ακόμα δεν έχει μετουσιωθεί σε πρόταση το ενδιαφέρον από ομάδες της Ασίας, όμως είναι πιθανό να προκύψουν εξελίξεις εντός της εβδομάδας. Στα υπ’ όψιν υπάρχει πάντα η προοπτική της επιστροφής του Φάνη Γκέκα στη Γερμανία σε περίπτωση που παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία. Άλλωστε, ο 35χρονος φορ καταξιώθηκε ποδοσφαιρικά στην Μπουντεσλίγκα, αγωνιζόμενος κατά σειρά σε Μπόχουμ, Λεβερκούζεν, Χέρτα και Άιντραχτ Φρανφκούρτης για μία πενταετία.

Το τελευταίο δίμηνο, ο Φάνης Γκέκας προπονείται με την ομάδα της Κέρκυρας για να διατηρηθεί σε ένα ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο και εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσουν πολλά αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: