Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Βάργκας: «Δεν θα το χάναμε με τίποτα»!


Βάργκας: «Δεν θα το χάναμε με τίποτα»!

Σίγουρος πως η ΑΕΚ δεν θα έχανε με τίποτα τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο σκόρερ της Ένωσης στο ντέρμπι «δικεφάλων», Ρόναλντ Βάργκας.

Ο Ρόναλντ Βάργκας, σκόρερ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα παιχνίδι ξεχωριστό, όπως είναι όλα τα ντέρμπι. Οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη στο ματς και διάθεση να σκοράρουν. Εμείς είμαστε χαρούμενοι για την ομάδα και τους οπαδούς μας, γιατί στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το γκολ που πέτυχε: «Στην πρώτη επαφή η μπάλα μού ξέφυγε, όμως είχα την τύχη να σκοράρω με τη δεύτερη. Το γκολ οφείλεται σε όλους τους συμπαίκτες μου, όχι μόνο σε μένα».

Για την αντίδραση επιθετικού που είχε στο γκολ: «Μπορώ και προσπαθώ να προσαρμόζομαι αγωνιζόμενος όπου και όπως μου ζητάει ο προπονητής μου. Ακόμη και γάντια τερματοφύλακα αν μου δώσουν, θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν φοβήθηκε ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να χάσει στο τέλος: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Σήμερα παίζαμε στην έδρα μας, είχαμε μεγάλη θέληση και πιστεύω πως δεν θα το χάναμε με τίποτα αυτό το ματς».

Για τις ατυχίες που είχε το 2015 και την απόδοσή του αυτήν τη χρονιά: «Πιστεύω στις δυνάμεις κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Στο τέλος του 2015 είχα μια σειρά από κακοτυχίες. Δουλεύω καθημερινά, θυσιάζομαι στις προπονήσεις και τους αγώνες για να βοηθάω την ομάδα και είναι ευχάριστο ότι πλέον μου βγαίνουν τα παιχνίδια».

Για το ποιον θεωρεί MVP της νίκης: «Θα μπορούσα να μιλήσω για τον Χρήστο Αραβίδη που στο τέλος έσωσε την ομάδα. Εγώ έβαλε το γκολ, αλλά αν δεν υπήρχε στο τέλος ο Αραβίδης το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: