Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Δέλλας: «Εγώ πρέπει να βρω τις λύσεις»


Δέλλας: «Εγώ πρέπει να βρω τις λύσεις»

Τη δυσαρέσκειά του για την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας, τονίζοντας ότι τις λύσεις πρέπει να τις βρει ο ίδιος και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα για το μέλλον του.

Ως μια απρόσμενη ήττα χαρακτήρισε τη σημερινή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου τόνισε ότι δεν περίμενε το σημερινό αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των παικτών του στις προπονήσεις και στους προηγούμενους αγώνες, ενώ έκανε λόγο για επιπολαιότητα στην επίθεση και αφέλεια στην άμυνα.

Παράλληλα, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα για το μέλλον του στον πάγκο, ρωτήθηκε για τις μεταγραφές επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία με τον Σουμπίνιο και προσθέτοντας ότι όλες οι κινήσεις γίνονται με προοπτική να βελτιώσει η ομάδα τα κακώς κείμενα.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα δύσκολο απόγευμα για μας, καθώς ήρθε μια ήττα που δεν την περίμενα βάσει των στοιχείων που είχα όλη την εβδομάδα από τις προπονήσεις και των τελευταίων εμφανίσεων.

Με δύο λέξεις μπορώ να χαρακτηρίσω την εμφάνισή μας. Ήμασταν επιπόλαιοι μπροστά και αφελείς πίσω. Το γκολ που δεχθήκαμε μας στοίχισε πολύ, καθώς ήρθε σε ένα σημείο που το ματς έγερνε προς τη μεριά μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό τώρα, καθώς έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια τα οποία είναι πάρα πολύ δύσκολα. Η στεναχώρια είναι μεγάλη και μεγαλύτερη για τον κόσμο.

Σίγουρα έγιναν λάθη, αλλά ο χρόνος στενεύει και είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό για όλους μέσα στην ομάδα και ειδικότερα για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Είμαι, όμως, σίγουρος ότι θα βρούμε λύσεις».

Σχετικά με τα όσα μπορεί να ακουστούν για το μέλλον του στην ομάδα, είπε: «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Από τον πρόεδρο, εμένα. Όλος ο αντίκτυπος έρχεται σε μένα. Εγώ πρέπει να βρω λύσεις.

Όταν ένας προπονητής θέλει να εντάξει νέα πρόσωπα στην ομάδα, πρέπει κάποια στιγμή να τα βάλει να παίξουν Και από τα νέα πρόσωπα περιμένουμε να μας βοηθήσουν ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Περιμένουμε και τον Σουμπίνιο να ενταχθεί και να μας βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: