Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Τούντορ: «Στο β’ ημίχρονο υπήρχε μόνον ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο»


Τούντορ: «Στο β’ ημίχρονο υπήρχε μόνον ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο»

Στον υπερβολικό σεβασμό του ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του α’ μέρους απέδωσε την ήττα ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης είπε ότι στο β’ υπήρχε μόνον η ομάδα του στο γήπεδο, αλλά απέτυχε να σκοράρει.

Η σπατάλη ενός ημιχρόνου ήταν ο βασικός λόγος της ήττας του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ (1-0), σύμφωνα με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Κροάτης σημείωσε ότι η ομάδα του σεβάστηκε παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε τον αντίπαλό της στο πρώτο μέρος.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι στο β’ υπήρχε μόνον ο «δικέφαλος του Βορρά» στο γήπεδο, στάθηκε στην αποτυχία της να το εκμεταλλευτεί πετυχαίνοντας γκολ.

Πάντως, ο Τούντορ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχει πρόβλημα στις στημένες φάσεις, αποδίδοντάς το στο ύψος που δεν έχουν οι παίκτες του επειδή –όπως είπε χιουμοριστικά- μπορεί να μην έπιναν το γάλα τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούντορ

Για το αν ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε την ΑΕΚ παραπάνω από όσο θα έπρεπε: «Μπορώ να πω ναι. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, εμείς στο δεύτερο. Η ΑΕΚ σκόραρε, εμείς όχι και γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Συμφωνώ ότι οι παίκτες μου έδειξαν πολύ μεγάλο σεβασμό γι’ αυτό το ματς στο α’ μέρος, αλλά είναι νεανική ομάδα και αυτό το ματς θα είναι μεγάλο σχολείο για μας».

Για την άμεση χρησιμοποίηση του Βελλίδη: «Αγοράσαμε τον Βελλίδη για να είναι ο πρώτος τερματοφύλακας και γι’ αυτό τον βάλαμε βασικό. Τι να κάναμε, να τον αφήναμε στον πάγκο επειδή ο Όλσεν έκανε ένα καλό παιχνίδι; Ήταν λίγο το χρονικό διάστημα, αλλά είναι η δουλειά του».

Για τον Μπερμπάτοφ: «Αγωνιστικά ήταν καλός, δεν ήταν κακός. Δεν είδα τι έγινε στη φάση της αποβολής και δεν έχω άποψη. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που αντέδρασε έτσι και γιατί το έκανε αυτό».

Για το αν ο Βίτορ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού: «Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο ισχιακό νεύρο. Θα κάνει εξετάσεις και θα δούμε».

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Δεν γνωρίζω κάτι».

Για τη χρησιμοποίηση του Μπερμπάτοφ ως «δεκάρι»: «Πρόθεσή μου ήταν να παίξουμε με έναν ακόμα παίκτη στο κέντρο, σε σχέση με το πρώτο μέρος που θέλαμε να έχουμε καλή ανασταλτική λειτουργία. Στο β’ μέρος θέλαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί, γι’ αυτό τον έβαλα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες του με δέκα παίκτες: «Η ομάδα έπαιζε καλά σε εκείνο το σημείο. Στα 45 λεπτά του β’ μέρους ήταν μόνο ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Όπως στα πρώτα 45 λεπτά ήταν μόνο η ΑΕΚ. Όταν έχεις το μομέντουμ, μπορείς να παίξεις και με εννιά. Αν είχαμε στα τελευταία λεπτά και τον Μπερμπάτοφ, με τόσες στημένες φάσεις, ίσως είχαμε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουμε».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ από στημένες φάσεις: «Είναι πρόβλημα γιατί δεν είμαστε ψηλή ομάδα. Τα δυο μας μπακ είναι κοντά και οι στόπερ μας είναι πιο κοντοί από το συνηθισμένο σε αυτή τη θέση. Υποφέρουμε σε αυτόν τον τομέα, αλλά τι να πω, μάλλον δεν… έπιναν πολύ γάλα όταν ήταν μικροί».

Για το αν βλέπει βελτίωση στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Φυσικά βλέπω ενδιαφέροντα πράγματα. Στο β’ μέρος τα είδα σήμερα. Περιμένω με ανυπομονησία αυτά τα δυο ματς με την ΑΕΚ στα πλέι-οφ για να δούμε τι θα γίνει εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: