Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Μάνταλος: «Ό,τι καλύτερο η νίκη στο ντέρμπι»


Μάνταλος: «Ό,τι καλύτερο η νίκη στο ντέρμπι»

Την ιδιαίτερη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η νίκη επί του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Πέτρος Μάνταλος, σχολιάζοντας και τις διαφορές που υπάρχουν συγκριτικά με το ντέρμπι του πρώτου γύρου.

Την ευχαρίστηση που προσέφερε στους παίκτες αλλά και στον κόσμο η νίκη στο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ τόνισε ο Πέτρος Μάνταλος, τονίζοντας πως το ντέρμπι ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «
Στη φάση που βρίσκεται τώρα η ομάδα, νομίζω πως ήταν ό,τι καλύτερο να έρθει ένα ντέρμπι. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή, που είχαμε χτίσει ένα σερί με το καινούργιο έτος. Και το ευχαριστηθήκαμε και εμείς και ο κόσμος που βρέθηκε εδώ και πήρε μεγάλη χαρά».

Για τις διαφορές με το ντέρμπι του πρώτου γύρου:
«Το μεγαλύτερο που άλλαξε ήταν το όπλο της ομάδας, ο κόσμος της. Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει τόσο πολύ ο τρόπος παιχνιδιού. Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι και μόνο στο τέλος απειληθήκαμε, με στημένες φάσεις, όσο δεν απειληθήκαμε στα πρώτα 80 λεπτά».

Για το αν η ΑΕΚ είναι φαβορί για τη δεύτερη θέση: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, αλλά εμείς έχουμε πάρει μία διαφορά από τον τρίτο και με νίκες θα την κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη».

Για τη νέα του θέση στο γήπεδο:
«Έχω ξαναπεί νιώθω άνετα με αυτή τη θέση, δεν έχει τόσες πολλές διαφορές. Σίγουρα με τραβάει λίγο περισσότερο πίσω, αλλά προσπαθώ να ανταπεξέλθω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον νέο μου ρόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: