Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Παρουσία Αγγελόπουλων η προπόνηση!


Παρουσία Αγγελόπουλων η προπόνηση

Με τη διακριτική παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του εν όψει Παναθηναϊκού. Κανένα πρόβλημα, αλλά δεν παίζουν Λοτζέσκι και «Παπ».

Όπως συνηθίζουν πριν από κάθε μεγάλο παιχνίδι, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παρακολούθησαν την προπόνηση του Ολυμπιακού το απόγευμα της Κυριακής στο ΣΕΦ. Οι δύο διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ, που συνοδεύονταν από τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια, δεν μίλησαν στην ομάδα αλλά η παρουσία τους αρκούσε για να στείλει το μήνυμα εν όψει του ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό (19:00).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς με την ομάδα προπονούνται κανονικά τόσο ο Ματ Λοτζέσκι, όσο και ο Κώστας Παπανικολάου. Αμφότεροι, ωστόσο, δεν πρόκειται να είναι στη δωδεκάδα, ο μεν πρώτος γιατί δεν είναι 100% έτοιμος μετά τη μακρά απουσία του με μυϊκό τραυματισμό (υπενθυμίζεται πως είχε τεθεί εκτός ρόστερ της Α1, αλλά πλέον με την αποχώρηση του Σον Τζέιμς ούτως ή άλλως θα επιστρέψει), όπως και ο δεύτερος, καθώς μετρά μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: