Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Φελντέιν: «Εμείς πιο στενοχωρημένοι από όλους. Νίκη στο ΣΕΦ!»


Φελντέιν: «Εμείς πιο στενοχωρημένοι από όλους. Νίκη στο ΣΕΦ!»

Ο Τζέιμς Φελντέιν αντιλαμβάνεται την απογοήτευση των φίλων του Παναθηναϊκού, αλλά δίνει σύνθημα για το 3/3 επί του Ολυμπιακού, εν όψει του ντέρμπι της Δευτέρας στο ΣΕΦ.

Μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας πριν τη μεγάλη μάχη της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (19:00) στέλνει ο Τζέιμς Φελντέιν. Ο Δομινικανός γκαρντ, μέσω του blog του στο ESAKE.gr, ξεκαθαρίζει πως όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντιλαμβάνονται και συμμερίζονται την απογοήτευση από τα αρνητικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα, αλλά υπόσχεται μάχη με όλες τις δυνάμεις για το 3/3 φέτος απέναντι στον Ολυμπιακό.

Είναι η ώρα για τον μεγάλο αγώνα, έτσι; Αυτόν που περιμένουν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ καθώς θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν για πολλά χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρωλίγκα.

Αν και rookie στο πρωτάθλημα της Ελλάδας έχω ήδη προλάβει να αναμετρηθώ δύο φορές με τον Ολυμπιακό, στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου και μάλιστα σε πολύ κοντινές ημερομηνίες.Τότε καταφέραμε να νικήσουμε και τις δύο φορές. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να τριτώσει το καλό για εμάς χωρίς όμως να σημαίνει ότι αυτό είναι απλό ή εύκολο.

Οι αντίπαλοί μας διαθέτουν καλή ομάδα. Αγωνίζονται στην έδρα τους και μπροστά στο κοινό τους που ασφαλώς θα θελήσει με κάθε τρόπο να τους ενισχύσει και να κάνει τη δική μας ζωή δύσκολη. Αναμενόμενο είναι αυτό και δεν πρόκειται να μας δημιουργήσει κάποια έκπληξη.

Στους λίγους μήνες που βρίσκομαι στην Ελλάδα μπόρεσα να καταλάβω ότι αυτοί οι αγώνες είναι ξεχωριστοί. Δεν έχει καμία σημασία τι έχει προηγηθεί, τι ακολουθεί, σε τι κατάσταση βρίσκεσαι. Ως ομάδα οφείλεις να πετύχεις το μέγιστο επίπεδο αγωνιστικής προσήλωσης αλλά και συσπείρωσης προκειμένου να τα καταφέρεις.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό για να κατακτήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα μας φέρει σε θέση ισχύος για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Είμαι σε θέση να καταλάβω ότι έχουν στενοχωρηθεί μετά τα τελευταία αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα όμως τους διαβεβαιώνω ότι κανείς δεν έχει στενοχωρηθεί περισσότερο από εμάς. Πρέπει να είμαστε όλοι κοντά, όλοι μαζί να παλεύουμε για το καλύτερο και να ακολουθούμε τους κανόνες της ομάδας. Κανείς δεν είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό, κανείς δε βαζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Με αυτό το πνεύμα βαδίζουμε και θα δώσουμε τις μάχες μας ως το τέλος.

Να είστε σίγουροι γι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: