Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Παναθηναϊκός για Οδυσσέα Βλαχοδήμο!!!


Παναθηναϊκός για Οδυσσέα Βλαχοδήμο!

Και δεύτερος Βλαχοδήμος στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τους Γερμανούς! Όπως αναφέρει το Kicker, οι πράσινοι φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα με τον αδερφό του Παναγιώτη, τον 21χρονο τερματοφύλακα.

Ο Παναγιώτης έχει ήδη αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, τώρα μοιάζει πιθανή η συνεργασία με ακόμη έναν Βλαχοδήμο, τον Οδυσσέα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kicker, οι άνθρωποι του τριφυλλιού φέρονται να έχουν δώσει τα χέρια με τον 21χρονο τερματοφύλακα, αδερφό του ήδη πράσινου εξτρέμ!

Ο διεθνής με τις ελπίδες της Γερμανίας ζήτησε κι έμεινε ελεύθερος από τη Στουτγάρδη, αφού δεν μπορούσε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε και σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι στην Ελλάδα.

inner

Από πλευράς Παναθηναϊκού δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα ο... καπνός με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ωστόσο είναι αλήθεια πως το Kicker «πέφτει» μέσα αρκετές φορές στα μεταγραφικά...

Για τον νεαρό, υψηλόσωμο (1,91μ.) γκολκίπερ, οι συστάσεις είναι εξαιρετικές και θεωρείται πως έχει όλα τα φόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα. Εφόσον τελικά η υπόθεση προχωρήσει και γίνει η μεταγραφή, τότε ο... δεύτερος Βλαχοδήμος θα γίνει ο έβδομος παίκτης που ντύνεται στα πράσινα τον Ιανουάριο, δεδομένου πως αύριο αναμένεται στην Ελλάδα ο Μολέδο που θα είναι ο έκτος της σχετικής λίστας (εφόσον περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: