Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Πουγιόλ: «Θα είναι μεγάλη αδικία να μην πάρει την Χρυσή Μπάλα ο Μέσι»


Πουγιόλ: «Θα είναι μεγάλη αδικία να μην πάρει την Χρυσή Μπάλα ο Μέσι»

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα εντελώς… αντικειμενικά τάχθηκε υπέρ του Αργεντινού λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Πιστός οπαδός της Μπαρτσελόνα αλλά και λάτρης του Λιονέλ Μέσι παραμένει ο Κάρλος Πουγιόλ. Ο πρώην αρχηγός των Καταλανών όχι μόνο «βλέπει» τον Αργεντινό σταρ να παίρνει απόψε την Χρυσή Μπάλα, αλλά θεωρεί ότι το αντίθετο θα είναι μεγάλη έκπληξη.

«Θα είναι μεγάλη αδικία αν ο Μέσι δεν νικήσει» δήλωσε στο επίσημο σάιτ της Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας ότι αν συνεχίσει έτσι μπορεί να σπάσει πολλά ρεκόρ: «Αυτή την στιγμή είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης ενώ η εξέλιξή του δεν δείχνει να έχει όριο. Αν κερδίσει την Δευτέρα, δεν πρόκειται να σταματήσει αύριο την μπάλα. Οπότε οι πέντε κατακτήσεις Χρυσής Μπάλας, δεν θα είναι απίθανο να συμβούν και δεν θα είναι το τέλος».

Ο Πουγιόλ συνέχισε να του πλέκει το εγκώμιο υποστηρίζοντας ότι δύσκολα θα καταφέρει άλλος παίκτης στο μέλλον να φτάσει τα επιτεύγματα του Μέσι ενώ για την γενικότερη εικόνα της Μπαρτσελόνα τόνισε: «Αν συνεχίσουν με αυτό το πάθος και την ταπεινότητα, θα κατακτήσουν πολλά για ακόμα μία φορά. Είναι δύσκολο, προφανώς, γιατί είναι φυσικό να έχεις και κάποιες κακές ημέρες, αλλά αν μπορεί μία ομάδα να το κάνει, αυτή είναι η Μπάρτσα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: