Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Οπαδός τρέχει για το γκολ αλλά…!! (video)


Οπαδός τρέχει για το γκολ αλλά… (video)

Σε αγώνα του Κυπέλλου Αγγλίας, οπαδός των γηπεδούχων μπήκε στο γήπεδο για να σκοράρει, όμως ο ακατάλληλος αγωνιστικός χώρος δεν τον άφησε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Το Κύπελλο Αγγλίας μας έχει χαρίσει πολλές συγκινητικές ποδοσφαιρικές στιγμές, είτε πρόκειται για τον τελικό είτε για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης. Μία τέτοια θα μπορούσε να γραφτεί και στο παιχνίδι ανάμεσα στην Ίστλιχ και την Μπόλτον Γούντερερς.

Η Ίστλιχ, ομάδας 5ης κατηγορίας, ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και έτοιμη να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ της, σε μία αντεπίθεση με πολύ καλές προϋποθέσεις, αφού έπαιζε και με παίκτη παραπάνω. Εντάξει όχι, ακριβώς παίκτης, ένας οπαδός ήταν, αλλά ο στόχος του ήταν ίδιος!
Η παρουσία του εισβολέα δεν φάνηκε να παραξενεύει τον διαιτητή, ο οποίος έκανε την χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια ώστε να συνεχιστεί η φάση. Όμως ο άθλιος αγωνιστικός χώρος δεν του επέτρεψε να χαρίσει στην ομάδα του το πολυπόθητο γκολ.

Και όπως επιβάλει ο νόμος του ποδοσφαίρου «ομάδα που δεν βάζει γκολ, το τρώει» έτσι συνέβη και σε αυτή την περίπτωση, καθώς η Μπόλτον ισοφάρισε στο 88’ και πήγε την υπόθεση πρόκριση σε επαναληπτικό.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: