Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Πρίφτης: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι μας»


Πρίφτης: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι μας»

Ως το δυσκολότερο παιχνίδι της φάσης των 32 του Eurocup χαρακτήρισε αυτό με την Αρμάνι ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, ίσως το πιο δύσκολο στο Last32, απέναντι σε μια ομάδα Ευρωλίγκας»... Ο Δημήτρης Πρίφτης από τις πρώτες του δηλώσεις για το παιχνίδι με την Αρμάνι φρόντισε να επισημάνει τη δυσκολία του αγώνα για τον Άρη.

Ο προπονητής των κίτρινων μίλησε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και τονίζοντας ότι θα πρέπει οι παίκτες του να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στην άμυνα.

«Η Αρμάνι έχει εξαιρετική ποιότητα στο ρόστερ της και πιστεύω ότι έχουν κίνητρο μετά τον αποκλεισμό τους από την Ευρωλίγκα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί στην άμυνα και να κρατήσουμε την επίθεσή τους χαμηλά, για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδό τους. Έχουμε συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, οπότε πρέπει να κρατήσουμε την ενέργειά μας σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε.

Ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος –από την πλευρά του- υποστήριξε για την αναμέτρηση που έχει μπροστά της η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Η Αρμάνι είναι μια πανίσχυρη ευρωπαϊκή ομάδα και η αποστολή μας στη Ιταλία είναι πολύ δύσκολη. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα υψηλής ποιότητας, με ένα ρόστερ γεμάτο σε κάθε θέση. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε κάτι καλό στο Μιλάνο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα για 40 λεπτά, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση. Αν τα κάνουμε αυτά, θα μείνουμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: