Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Απολογήθηκε ο Κούπερ και συνεχίζει στην ΑΕΚ!!


Απολογήθηκε ο Κούπερ και συνεχίζει στην ΑΕΚ

Ο Ντι Τζέι Κούπερ έδειξε μεταμέλεια, ζήτησε συγγνώμη στη διοίκηση της ΑΕΚ και θα κάνει το ίδιο και ενώπιον του Γιούρε Ζντοβτς. Συνεχίζει στην ομάδα, αλλά είναι η τελευταία του ευκαιρία.

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει κανονικά ο Ντι Τζέι Κούπερ. Παρά τις φήμες περί αποδέσμευσής του, η ΚΑΕ αποφάσισε να χειριστεί πιο ψύχραιμα και χωρίς να καταφύγει σε ακραίες καταστάσεις την υπόθεση.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που αντιμίλησε στον Γιούρε Ζντοβτς στη διάρκεια του αγώνα με τον Αρκαδικό κι έμεινε στα αποδυτήρια από τα μέσα της δεύτερης περιόδου ως το τέλος του αγώνα, απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του στον τζένεραλ μάνατζερ, Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ θα κάνει το ίδιο και στον προπονητή του.

Ο Σλοβένος τεχνικός δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, ωστόσο αναγνωρίζοντας πόσο πολύτιμος είναι ο Κούπερ, αλλά και μετά από παραινέσεις της διοίκησης (λέγεται πως το ζήτησε ο ίδιος ο Μάκης Αγγελόπουλος), αναμένεται να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία, η οποία θα είναι και η τελευταία. Δεν αποκλείεται πάντως να τιμωρηθεί με ένα πρόστιμο για συμμόρφωση και παραδειγματισμό.

Ο Κούπερ αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την ΑΕΚ τη Δευτέρα και να μιλήσει με τον προπονητή του, που είναι ξεκάθαρο πως δεν θα ανεχτεί στο μέλλον τέτοια συμπεριφορά, δίχως να υπολογίζει (όπως έγινε και στην Τρίπολη όταν τον άφησε εκτός σε ένα αμφίρροπο ματς) κόστος για την ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: