Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωσε Νικολιά ο ΠΑΣ!!


Ανακοίνωσε Νικολιά ο ΠΑΣ!

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Νικολιά ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 21χρονος εξτρέμ, που έχει περάσει και από την ΑΕΚ, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Με τον Αλέξανδρο Νικολιά ενισχύθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 21χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Γεννημένος στην Κύμη, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ στην οποία έπαιξε τη σεζόν 2012/13, ενώ ακολούθως πέρασε από Γλυφάδα και από το καλοκαίρι του 2014 ανήκε στην ομάδα της Μαγνησίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικολιάς είναι φοιτητής ιατρικής.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Νικολιά. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο ίδιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας που πίστεψαν σε μένα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε έναν ιστορικό σύλλογο, με μεγάλη δυναμική και με έναν υπέροχο κόσμο. Από την πλευρά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τα πάντα έτσι ώστε να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: