Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

«Να βοηθήσω και να προσφέρω στον Απόλλωνα»


«Να βοηθήσω και να προσφέρω στον Απόλλωνα»

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος μίλησε για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Απόλλωνα Πατρών (που συνδυάστηκε με νίκη και εκπληκτική εμφάνιση) και έδειξε έτοιμος να βάλει το λιθαράκι του!

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος έκανε «ονειρικό» ντεμπούτο με τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών, καθώς απέναντι στα Τρίκαλα πέτυχε 18 πόντους (5/7 διπ.-8/13 βολες.), είχε 9 ριμπάουντ κι από μια ασίστ, μπλοκ και κλέψιμο, επιβεβαιώνοντας την κλάση του και το πόσο κομβικός θα ‘ναι για τους μελανόλευκους.

Ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ μίλησε για τα συναισθήματα του που φόρεσε και πάλι τη φανέλα της ομάδας της ιδιαίτερης πατρίδας του: «Πολύ ωραία τα συναισθήματα και είναι λογικό. Γύρισα στην πόλη μου και στον Απόλλωνα από τον οποίο ξεκίνησα, θέλοντας να τον βοηθήσω σε μια κρίσιμη καμπή αλλά κι εγώ να δείξω και να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε το ματς αυτό που είχε κομβική σημασία, το αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε για το επόμενο που είναι ακόμη πιο δύσκολο, με το Ρέθυμνο».

Ο 32χρονος φόργουορντ μίλησε επίσης και για την απόφαση του να επιστρέψει στην Πάτρα: «Λόγω της οικογένειας μου ήθελα να είμαι στην πόλη μου και από τη στιγμή που οι άλλες επιλογές που είχα δεν ήταν αυτό που ήθελα αποφάσισα να επιστρέψω στην Πάτρα. Ήθελα να βοηθήσω πάρα πολύ την προσπάθεια του Απόλλωνα, είδα και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου και όλα τα υπόλοιπα ήλθαν ουσιαστικά μόνα τους».

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε και στους πατρινούς φιλάθλους ενώ παράλληλα κάλεσε τον κόσμο της Πάτρα να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και να βοηθά τους «μελανόλευκους» να φτάνουν στη νίκη: «Το κλίμα ήταν πολύ θερμό και ωραίο όπως το περίμενα και ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπο μου. Ξέρω πολύ καλά το εν λόγω κλειστό και πιστεύω ότι με μια ακόμη μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου στις εξέδρες που τη χρειαζόμαστε, θα πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια».

Ο Πατρινός φόργουορντ αγωνίστηκε κόντρα στα Τρίκαλα με μια μόλις προπόνηση όμως παρόλα αυτά είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και έδειξε ότι είναι έτοιμος για να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατό στη νέα του ομάδα: «Όντως γνώρισα τους συμπαίκτες μου μέσα από μια μόνο προπόνηση και έπαιξα. Δεν είμαστε καλοί στο β’ ημίχρονο και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλό μας να πιστέψει στη νίκη. Πρέπει να δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό εαυτό στη συνέχεια για να πετύχουμε τους στόχους μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: