Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Ο Κλοπ προειδοποιεί τον Γκουαρντιόλα!!


Ο Κλοπ προειδοποιεί τον Γκουαρντιόλα

Όσα ήξερε μέχρι σήμερα θα πρέπει να ξεχάσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, αφού η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα. Τουλάχιστον έτσι προειδοποιεί ο Γιούργκεν Κλοπ.

Συμβουλές στον Πεπ Γκουαρντιόλα, έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, ενόψει της διαφαινόμενης εισόδου του Ισπανού τεχνικού στα «λημέρια» της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ που έχει εικόνα τόσο από τη Μπουντεσλίγκα, όσο και από την Πρέμιερ Λιγκ πλέον, προειδοποίησε τον συνάδελφο του πως θα πρέπει να ξεχάσει ότι ήξερε μέχρι σήμερα, αφού τα πράγματα στην Αγγλία είναι τελείως διαφορετικά.

Ουσιαστικά το στοιχείο εκείνο που διαφοροποιεί την Αγγλία με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα είναι η συχνότητα των παιχνιδιών που είναι εντελώς διαφορετική με την Ισπανία και τη Γερμανία που έχει δουλέψει ως τώρα ο Γκουαρντιόλα.

«Ο Πεπ είναι έμπειρος προπονητής. Σίγουρα θα πάρει παίκτες και θα φροντίσει να έχει μεγάλο ρόστερ πάνω από 35 ποδοσφαιριστές... Ο αριθμός των παιχνιδιών είναι η μεγαλύτερη διαφορά. Συνεχώς παίζουμε μπάλα. Ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: