Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Βαλμπουενά για Μπενζεμά: «Δεν έγινε και κανένας φόνος…»


Βαλμπουενά για Μπενζεμά: «Δεν έγινε και κανένας φόνος…»

«Περασμένα-ξεχασμένα» είναι η κατάσταση ανάμεσα στους δύο παίκτες που δείχνουν να αφήνουν στην άκρη εκβιασμούς και βίντεο για το καλό της Εθνικής Γαλλίας.

Συλλήψεις, κατηγορίες, σεξ βίντεο, αστυνομία και πολλά άλλα που συνδέθηκαν πριν από λίγους μήνες με τα ονόματα των Βαλμπουενά και Μπενζεμά, φαίνεται πως μπαίνουν για τα καλά στο ντουλάπι.

Το πρώτο βήμα συμφιλίωσης έγινε από το θύμα της υπόθεσης εκβιασμού Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος, για το ενδεχόμενο να βρεθεί με τον Καρίμ Μπενζεμά στην ίδια ομάδα για το Euro 2016, δήλωσε σε γαλλικό κανάλι: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όλα είναι πιθανά. Δεν έγινε και κανένας φόνος!».

Η ανωτερότητά του βασίζεται κυρίως στο γεγονός ότι πλησιάζει ο καιρός για το Euro 2016 και όπως είναι φυσιολογικό, όλοι και όλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γαλλίας.

«Το Euro είναι ο αντικειμενικός μας στόχος τα τελευταία δύο χρόνια. Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό και δεν θέλω να φανταστώ τον εαυτό μου έξω από αυτό», συμπλήρωσε ο 31χρονος μεσοεπιθετικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: