Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Θέμα χρόνου η απόλυση Βαζάκα, συζητήσεις με Σπανό, Παναγόπουλο!!


Θέμα χρόνου η απόλυση Βαζάκα, συζητήσεις με Σπανό, Παναγόπουλο

Σίγουρη η απομάκρυνση του 55χρονου τεχνικού, σε συζητήσεις με τους Σπανό και Παναγόπουλο βρίσκεται η ομάδα της Φθιώτιδας, που έβγαλε οργισμένη ανακοίνωση

Το… μάρμαρο για τη βαριά ήττα (3-0) από τη Ζάκυνθο θα πληρώσει, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Βαζάκας.

Το κλίμα στη Λαμία είναι πολύ βαρύ μετά τη συντριβή από τη νησιώτικη ομάδα, στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Football League, και σύμφωνα με πληροφορίες ο Γρεβενιώτης τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν, με τον αντικαταστάτη του, ωστόσο, να βρίσκεται ήδη προ των πυλών.

Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος αποχώρησε στις 4 Ιανουαρίου από την Παναχαϊκή λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων των Πατρινών, αλλά και με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, που απολύθηκε από τα Τρίκαλα τον Δεκέμβρη.

Εξάλλου, η Λαμία έβγαλε την εξής ανακοίνωση έπειτα από την ήττα από τη Ζάκυνθο: «Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ζακύνθου για την έντιμη νίκη από πλευράς τους. Από πλευράς μας η ήττα δεν ήταν και τόσο έντιμη. Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να βρούμε την αλήθεια.

Εμείς στο ποδόσφαιρο έχουμε μάθει να είμαστε έντιμοι, όπως και στη ζωή μας. Δεν έχουμε μάθει να μπερδεύουμε τη γυναίκα μας με την ερωμένη, όπως κάποιοι άλλοι. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και όποιος από την ομάδα μας έχει ευθύνη γι' αυτό το αποτέλεσμα θα τιμωρηθεί. Και όσοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα είναι θρησκεία και οικογένεια δεν έχουν καμία θέση σ' αυτήν.

Ξέρουμε να χάνουμε στον αθλητισμό (ποδόσφαιρο), ξέρουμε ότι οι αγώνες έχουν τρία αποτελέσματα, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο.

Η διοίκηση της Λαμίας ζητάει συγγνώμη από τους φιλάθλους της και έχει κάνει τα πάντα να πάει αυτή η ομάδα μπροστά, δυστυχώς όμως το ποδόσφαιρο της Football League έχει πολλά προβλήματα και απρόβλεπτα γεγονότα και έτσι δεν μπορεί να κρύψει ότι προβληματίζεται για το αν αξίζει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: