Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Τα δεδομένα στον Ολυμπιακό με τους υπό παραχώρηση!!


Τα δεδομένα στον Ολυμπιακό με τους υπό παραχώρηση

Εξελίξεις με τους ποδοσφαιριστές που δεν χωράνε στο ρόστερ του Ολυμπιακού αναμένονται προσεχώς. Ποιοι αναμένεται να ακολουθήσουν τον δρόμο των Γούτα, Μπεν και Γιαννιώτα…

Ανοιχτά είναι αρκετά μέτωπα στον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά παίκτες που το μέλλον τους μοιάζει αβέβαιο στην ομάδα, τουλάχιστον για την τρέχουσας αγωνιστική περίοδο.

Αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει άμεσα είναι ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αποχωρώντας από τον ΠΑΟΚ και έχει μόλις μια επίσημη συμμετοχή έως τώρα. Αυτήν κόντρα στον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο. Τον θέλει πολύ ο Πανιώνιος και λογικά θα δοθεί δανεικός στους «κυανέρυθρους» και θα γίνει ο τέταρτος παίκτης που θα παραχωρηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά τους Γούτα (Skoda Ξάνθη), Γιαννιώτα (ΑΠΟΕΛ) και Μπεν (Λεβαδειακός).

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσεχώς νεότερα για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός φορ ισχυρίστηκε παραμονές της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό ότι έχει ενοχλήσεις και φαίνεται πως δεν είναι κάτι που να τον εμποδίσει από το να αγωνιστεί κόντρα στους Βοιωτούς την Κυριακή. Πάντως, μοιάζει πιο πιθανό στην παρούσα φάση το να παραμείνει.

Ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος έχει αγωνιστεί ως αλλαγή στα ματς με Πλατανιά και Χανιά για το Κύπελλο, συνεχίζεται να είναι σε ανοιχτή γραμμή με ομάδες του MLS για να συνεχίσει την καριέρα του. Άνθρωποι των Colorado Rapids ήρθαν στην Ελλάδα για να τον πείσουν να συνεχίσει στην ομάδα τους και δεν αποκλείεται να είναι ακόμη εδώ. Το πιο πιθανό είναι να φύγει ο Μεξικανός φορ.

Για τον Γιάννη Μανιάτη είναι δύσκολο να κάνει κάποιος εκτίμηση. Μέχρι πρόσφατα φαινόταν ότι είναι σίγουρο ότι θα παραχωρηθεί, αλλά μετά την παρουσία του στα ματς με Πλατανιά για το Κύπελλο και Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα, αλλά κυρίως μετά τις δηλώσεις του την Κυριακή, τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο. Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογιστεί και η «θερμή» υποδοχή του κόσμου στον αρχηγό.

Παράλληλα, μια ακόμη περίπτωση που αποτελεί ερωτηματικό είναι του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Πάντως, δεν «παίζει» το σενάριο να συνεχίσει στη Λιβόρνο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: