Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Τα διλήμματα του «Στράμα»!


Τα διλήμματα του «Στράμα»

Να κάνει το 2/2 στον δεύτερο γύρο της Super League θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός στη Μυτιλήνη κόντρα στην Καλλονή. Ποιες θέσεις «παίζονται» στα πλάνα του Στραματσόνι.

Συνέχεια στις νίκες επί Παναιτωλικού και ΠΑΣ θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός απόψε κόντρα στην Καλλονή (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δείχνει να έχει καταλήξει στα περισσότερα πρόσωπα της ενδεκάδας που θα παρατάξει, αλλά «παίζονται» δύο θέσεις. Ο Γενς Βέμερ έχει προβάδισμα για να είναι δεξιός μπακ, αλλά ο Τζιαντομένικο Μέστο, που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή, δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο. Δίλημμα υπάρχει και για την κορυφή της επίθεσης, όπου ο φορμαρισμένος Μλάντεν Πέτριτς μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Μάρκους Μπεργκ που ξεπέρασε πάντως τις ενοχλήσεις στο ισχίο.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα. Ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Πράνιτς αριστερό μπακ, οι Κουτρουμπής κα Τελάντερ στόπερ (αφού είναι τραυματίας ο Σάντσεθ), οι Ζέκα, Εσιέν και Αμπέντ στο κέντρο και οι Μπουμάλ και Κλωναρίδης στα άκρα της επίθεσης. Δεν θα πρέπει, πάντως, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί στην επίθεση Μπεργκ-Πέτριτς και να μείνει στον πάγκο ο Μπουμάλ ή ο Κλωναρίδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: