Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Βασιλειάδης: «Να σέβονται την οικογένειά μου!»


Βασιλειάδης: «Να σέβονται την οικογένειά μου!»

Ξέσπασμα από τον Κώστα Βασιλειάδη για όσα άκουσε μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Φάρο. «Κατουρηθήκαμε πάνω μας και χάσαμε. Όμως πρέπει να σέβονται την οικογένειά μου», τόνισε.

Ο Κώστας Βασιλειάδης έκανε μια μεγάλη οικονομική θυσία για να παίξει στον ΠΑΟΚ και να είναι για οικογενειακούς λόγους στη Θεσσαλονίκη. Έτσι φέρει βαρέως τη συμπεριφορά ορισμένων οπαδών της ομάδας εναντίον του μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τον Φάρο στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

«Δεν κοιμήθηκα δύο μέρες… Πολλοί έκαναν τη μητέρα μου, την πιο ακριβή γυναίκα συνοδό… Ήταν κάτι που με πλήγωσε πολύ. Ήταν από ανθρώπους που λένε ότι η οικογένεια είναι κάτι το πολύ σημαντικό… Και το ότι γύρισα στον ΠΑΟΚ ήταν το πιο σημαντικό, επειδή εμείς, είμαστε μια οικογένεια… Επειδή σέβομαι όλο τον κόσμο και τον καθένα ξεχωριστά, θέλω να σέβονται την οικογένεια μου. Όσο είμαι εδώ. Αυτό!», τόνισε.

Όσο για το πώς εξηγεί την ήττα στο Κερατσίνι; «Με απλά λόγια, κατουρηθήκαμε πάνω μας! Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, έτσι είναι τα πράγματα… Μπαίνεις μέσα, παίζεις δυνατά, κάνεις αυτό που έκανες στα τελευταία παιχνίδια και κερδίζεις, έστω και ένα πόντο, δεν έχει σημασία, νίκη είναι. Δεν παίξαμε, μόλις παίξαμε 3 λεπτά αυτό που έπρεπε να κάνουμε για 40, δηλαδή παίξαμε άμυνα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, βάλαμε τρία εύκολα καλάθια, γύρισε το παιχνίδι και εκεί σταματήσαμε πάλι. Το είπαμε και μεταξύ μας μετά, που ηρέμησαν τα πράγματα, ότι αυτό πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα. Αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει και στατικό μπάσκετ και να τρέξει και να παίξει και πιο γρήγορο μπάσκετ. Είναι καλό να το κάνουμε μέχρι το τέλος, γιατί πιστεύω ότι μπορεί να μας δώσει την τρίτη θέση».

Για το γεγονός ότι ξεπέρασε τον Μπάνε Πρέλεβιτς στα εύστοχα τρίποντα και πέτυχε ένα μοναδικό ρεκόρ είπε: «Το να περάσω τον καλύτερο παίκτη που έχει παίξει στην ομάδα, είναι κάτι σημαντικό, αλλά είναι κάτι που βγαίνει μέσα από το παιχνίδι και από τη δουλειά. Είναι μεγάλη μου τιμή. Εγώ πραγματικά εύχομαι να έρθει κάποιος και να το σπάσει το ρεκόρ. Ας είναι κάποιος τα επόμενα χρόνια. Το θέμα είναι να φέρουμε ή να βγάλουμε παίκτες, οι οποίοι θα είναι τόσο ικανοί, που να μπορούν να ξεπερνούν τα ρεκόρ των προηγούμενων και φυσικά, να κάνουν την ομάδα καλύτερη, που είναι και το πιο σημαντικό».

Για τον Βασιλειάδη, ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι κάτι παραπάνω από πρόεδρος. «Αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί με έμαθε να μη φοβάμαι. Να παίζεις μέσα στο παιχνίδι, χωρίς άγχος ότι θα χάσεις ένα-δύο σουτ και θα πας στον πάγκο. Το θέμα είναι να μπορείς να βελτιώνεσαι χωρίς να έχεις κάποιον διαρκώς από πίσω σου, να σου λέει ότι και δέκα να χάσεις, πρέπει να συνεχίσεις να σουτάρεις. Νομίζω ότι είναι από τους καλύτερους προέδρους, γιατί ξέρει ακριβώς τι θέλει για την ομάδα. Ότι έχει πει, το κρατάει μέχρι τώρα και πραγματικά εύχομαι, όταν θα φτάσει αυτή η ομάδα στο μηδέν, να έρθει κάποιος άνθρωπος να τον βοηθήσει, γιατί έχει δώσει τόσα και δεν έχει πάρει τίποτα».

Τέλος, για την αναμέτρηση της Τρίτης με τη Λιμόζ στο Παλατάκι, είπε: «Στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, επειδή δεν έπαιξα και το είδα απ’ έξω, είδα μια ομάδα που παλεύει. Από εδώ και πέρα, επειδή τα δύο επόμενα παιχνίδια στην Ευρώπη, είναι πολύ σημαντικά πιστεύω ότι άμα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και παλεύουμε σε κάθε λεπτό, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια και να δούμε πως θα τα πάμε στο δεύτερο γύρο, που αντιμετωπίζουμε τις ίδιες ομάδες, εκτός έδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: