Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Ξεκαθαρίζει για Κούπερ!


Ξεκαθαρίζει για Κούπερ

Μέσα στη μέρα θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το πειθαρχικό παράπτωμα του Ντι Τζέι Κούπερ από την ΑΕΚ. Δύσκολα θα υπάρξει αποδέσμευση του παίκτη, που όμως θα τιμωρηθεί.

Η Κυριακή ήταν μέρα… αποφόρτισης για την ΑΕΚ μετά τη δύσκολη νίκη επί του Αρκαδικού, αλλά και το επεισόδιο μεταξύ Γιούρε Ζντοβτς και Ντι Τζέι Κούπερ που την επισκίασε. Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος άσος δεν πειθάρχησε στις εντολές του προπονητή του και κατά την αντικατάστασή του αντιμίλησε, με αποτέλεσμα να τον στείλει στα αποδυτήρια και να τον κρατήσει εκεί από τα μέσα της δεύτερης περιόδου μέχρι τα τέλη του αγώνα.

Το θέμα θα συζητηθεί σήμερα στις τάξεις της «Ένωσης», σε συνάντηση που θα έχουν ο Σλοβένος τεχνικός με τον τζένεραλ μάνατζερ, Ντράγκαν Σάκοτα, πιθανώς και μέλη της διοίκησης. Η τάση που επικρατεί είναι να μην υπάρξει αποδέσμευση του Αμερικανού γκαρντ, παρότι δεν πρόκειται για το πρώτο του πειθαρχικό παράπτωμα. Ο λόγος είναι πως η ΑΕΚ δεν… αντέχει μία ακόμη αλλαγή ξένου, πόσω μάλλον στη νευραλγική θέση του πλέι μέικερ, ειδικά από τη στιγμή που για το ταλέντο του Κούπερ δεν αμφιβάλλει κανείς.

Αν όμως ο Κούπερ (που σημειωτέον έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2017) παραμείνει κανονικά στην ομάδα, είναι δεδομένο πως θα τιμωρηθεί, πιθανότατα με κάποιο βαρύ πρόστιμο, για συμμόρφωση και παραδειγματισμό, προκειμένου να βάλει καλά στο μυαλό του πως η πειθαρχία είναι πρώτιστο μέλημα του νέου προπονητή και δεν θα ανεχτεί ξανά τέτοια συμπεριφορά στο μέλλον.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: