Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

«Λεπτομέρειες απομένουν για Αντέι στον Παναθηναϊκό»


«Λεπτομέρειες απομένουν για Αντέι στον Παναθηναϊκό»

Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται, σύμφωνα με το Calciomercato, ο Λούκα Αντέι. «Απομένουν λεπτομέρειες», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λούκα Αντέι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Πέρα από το ρεπορτάζ, που αναφέρει πως ο 23χρονος στόπερ έχει προβάδισμα για να πλαισιώσει τους υπάρχοντες στους «πράσινους» μετά τον τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ, το ιταλικό Calciomercato αναφέρει πως απομένουν λεπτομέρειες για το deal.

«Οι διαπραγματεύσεις προχώρησαν τις τελευταίες 48 ώρες και είναι πολύ πιθανό να υπάρχει αίσιο τέλος άμεσα. Ο Λούκα Αντέι είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες του Calciomercato αναφέρουν πως οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού για 18 μήνες και οψιόν αγοράς. Σημαντικό ρόλο για τον ποδοσφαιριστή παίζει το γεγονός ότι η πρόταση αυτή ήρθε από τον Αντρέα Στραματσιόνι. Εφόσον δεν προχωρήσει η υπόθεση, η Βερόνα και η Βιτσέντσα είναι πιθανό να ενδιαφερθούν», αναφέρει το ιταλικό ρεπορτάζ.

Ο πανύψηλος Αντέι (1,86μ.), που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ρόμα, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, αλλά δεν υπολογίζεται από τη Σασουόλο, αν και πέρσι είχε 11 και πρόπερσι 22 συμμετοχές με την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: