Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Έτσι και καλύτερα!!


Έτσι και καλύτερα

Ο ΠΑΟΚ και ο Τούντορ πήραν πολύ καλό βαθμό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πρώτο από τα τρία εντός έδρας… τεστ του Κροάτη, που θέλει να δει ακόμη καλύτερη την ομάδα του στη συνέχεια. Στροφή στο Κύπελλο.

Ικανοποίηση για την απόδοση κόντρα στον ΠΑΣ, που συνδυάστηκε με νίκη με 3-1, επικρατεί στον ΠΑΟΚ και ύστερα από αρκετό καιρό μάλιστα, καθώς δεν είχε κάνει πρόσφατα τόσο γεμάτη εμφάνιση ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Παράλληλα, στο πρώτο από τα τρία τεστ που έχει να δώσει μπροστά στο κοινό του, πήρε καλό βαθμό και σίγουρα και ο ίδιος ο Ιγκόρ Τούντορ θα νιώθει κάποια ανακούφιση από χθες. Δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη και ειδικά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή κόντρα στους Ηπειρώτες που τα τελευταία χρόνια αποτελούν κακό δαίμονα του ΠΑΟΚ.

«Σήμερα είμαι ικανοποιημένος, είδα πολλά, καλά πράγματα, είχαμε καλή απόδοση σε ένα νέο σύστημα. Είμαι ικανοποιημένος και είναι μία νίκη που θα μας βοηθήσει και για το παιχνίδι της Πέμπτης, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της χθεσινής αναμέτρησης, φανερώνοντας τη χαρά του για την εικόνα της ομάδας του και δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την επόμενη ημέρα. Ακολουθεί πολύ σημαντικό ματς (14/01, 17:15), όπου ο ΠΑΟΚ καλείται να αποφύγει το κάζο, με την ομάδα να έχει κάβα το υπέρ της 2-1 από την αναμέτρηση της Μυτιλήνης.

«Είναι διαφορετικό το παιχνίδι με την Καλλονή, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να βελτιώσουμε το σύστημα που είδαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο», είπε επίσης ο 38χρονος τεχνικός

Επιπλέον, ο Κροάτης «τρίβει» τα χέρια του για τον Χάρη Χαρίση και τον Γκόικο Τσίμιροτ. Τον Βόσνιο τον πιστεύει πολύ, αλλά έως τώρα δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα, έχοντας περάσει αρκετό χρόνο εκτός δράσης από την αρχή της σεζόν, καθώς ήταν στα… πιτς. Όμως τον τελευταίο καιρό είναι… δυνατός. Ο Έλληνας μέσος απουσίασε επίσης λόγω τραυματισμού και στα τελευταία ματς είναι από τους κορυφαίους της ομάδας του. Πολύ καλός ήταν και ο Ζάιρο, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε δεξιά και όχι στην ως περιφερειακός επιθετικός ή ως σέντερ φορ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συμπλήρωσε τις επτά κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να απουσιάσει σε δύο από τα τέσσερα προσεχή ματς του πρωταθλήματος (Βέροια εντός, Skoda Ξάνθη, ΑΕΚ, Ατρόμητος).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: