Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Ατάκες-φωτιά από Μέσι, Κριστιάνο και Νεϊμάρ!!


Ατάκες-φωτιά από Μέσι, Κριστιάνο και Νεϊμάρ!

Ένας απ' τους τρεις -με φαβορί τον Λέο- θα πάρει την Χρυσή Μπάλα. Οι δηλώσεις τους πριν την τελετή έβγαλαν ειδήσεις κι έδειξαν πόσο σπουδαίοι είναι. «Θα ήθελα το αριστερό του Μέσι» είπε ο Κριστιάνο!


Το επίπεδό τους και εκτός αγωνιστικών χώρων επιβεβαίωσαν οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την τελετή για την «Χρυσή Μπάλα» (όπου κακά τα ψέματα ο Αργεντινός είναι το φαβορί).

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν απ' τον Λέο. «Θα αντάλλαζα πέντε Χρυσές Μπάλες για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Για μένα οι συλλογικοί τίτλοι είναι πιο σημαντικοί και λαμπεροί απ' τους ατομικούς», είπε ο μαέστρος της Μπαρτσελόνα, δείγμα του πόσο πολύ του λείπει ένα μεγάλο τρόπαιο με την Αργεντινή (αφού με τους Καταλανούς έχει σηκώσει τα πάντα)!

inner

Το κλίμα μεταξύ των τριών; Εξαιρετικό... Φάνηκε άλλωστε από την απάντηση του Πορτογάλου όταν ρωτήθηκε για το αριστερό πόδι του Μέσι. «Είναι πραγματικά εξαιρετικό. Θα ήθελα να το είχα κι εγώ» είπε αρχικά και συμπλήρωσε -με άπαντες να ξεσπούν σε γέλια: «Είναι λίγο καλύτερο απ' το δικό μου»! Και ο Αργεντινός, βέβαια, είπε πως ο «αιώνιος αντίπαλός του στη Ρεάλ» έχει προσόντα που ο καθένας θα ήθελε να έχει!

Ο Νεϊμάρ φρόντισε να υποκλιθεί στο μεγαλείο και των δύο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, δίπλα σε δύο τεράστιους παίκτες, που είναι τα είδωλά μου και τους θαυμάζω! Αμφότεροι έχουν γράψει ιστορία. Ελπίζω να μπορέσω να ακολουθήσω τα βήματά τους τα επόμενα χρόνια»!

Για τον συμπαίκτη του, βέβαια, τον Μέσι είχε λίγο μεγαλύτερη αγάπη: «Τον θαυμάζω όχι μόνο για τις ικανότητές του στο γήπεδο, αλλά και για το ποιόν του. Τον έχω… ερωτευτεί»!

inner

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε πώς πήρε την… βαριά φανέλα με το «7» στη Γιουνάιτεντ: «Όταν υπέγραψα στην ομάδα, ήθελα να πάρω το 28, αριθμό που είχα και στην Σπόρτινγκ. Ο Σερ Άλεξ όμως μου είπε όχι. Θα πάρεις το 7! Ήμουν λίγο… φοβισμένος –επειδή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε αυτό τον αριθμό-, αλλά με τα πολλά είπα οκ! Από τότε με αυτό το νούμερο έχω κερδίσει τα πάντα, οπότε έγινε τυχερό για μένα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: