Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Τέτοια νίκη, 32 χρόνια μετά!!


Τέτοια νίκη, 32 χρόνια μετά

Το 1-0 της Γουέστ Μπρομ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτελεί την πρώτη εντός έδρας νίκη των «baggies» επί των «κόκκινων διαβόλων» στο πρωτάθλημα μετά από 32 χρόνια παρά έναν μήνα!

Ο Χουάν Μάτα στο 26ο λεπτό αποβλήθηκε, ο Ροντόν στο 66' βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα του Νταβίντ Ντε Χέα και κάπως έτσι ήρθε το αξιοσημείωτο θετικό αποτέλεσμα που θα καταγραφεί στην ιστορία, αφού πρόκειται για κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, όσον αφορά το συγκεκριμένο ζευγάρι, μακριά από το Μάντσεστερ...

Την τελευταία φορά που οι «baggies» πήραν εντός έδρας νίκη επί της Γιουνάιτεντ, ήταν στις 31 Μαρτίου του 1984 με προπονητή τον Ρον Γουάιλι, για την πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Τότε, οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0, χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Ρίτζις και ΜακΚένζι.

Έκτοτε, η Γουέστ Μπρομ έχει πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους», όπως για παράδειγμα την περσινή αγωνιστική περίοδο στο «Ολντ Τράφορντ» με σκορ 1-0 στις 2 Μαΐου του 2015, ενώ το έχει καταφέρει και παλιότερα, στις 28/9/2013 επί Ντέιβιντ Μόγιες στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου του Μάντσεστερ, με τους «baggies» να επιστρέφουν στη βάση τους με τους τρεις βαθμούς, χάρη στο τελικό 2-1.

Στο πρόσφατο παρελθόν υπάρχει και νίκη της Μπρομ στο Λιγκ Καπ με σκορ 2-0, στις 3/12/2003.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: