Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Θέλει ίδιο πάθος!


Θέλει ίδιο πάθος

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκουράστηκαν με το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Μάρκο Σίλβα και αύριο επιστρέφουν στου Ρέντη για προπονήσεις ενόψει Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκουράστηκαν με το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Μάρκο Σίλβα και αύριο επιστρέφουν στου Ρέντη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Πορτογάλος κόουτς της ομάδας του λιμανιού ήταν στην πατρίδα του για να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια του, ωστόσο καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι το ντέρμπι ήταν στη σκέψη του 39χρονου τεχνικού.

Ο Μάρκο Σίλβα είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να κυριαρχεί στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο νεαρός προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να δει ανάλογο πάθος απ' τους παίκτες του και στο ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού.

Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του για το σημαντικό (από πλευράς γοήτρου) ματς με τους “πράσινους”.

Σε ότι αφορά το πλάνο του Σίλβα για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του, είναι νωρίς ακόμα για να πει κάποιος με σιγουριά ότι ο Πορτογάλος έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Το σίγουρο είναι πως ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν προλαβαίνει το συγκεκριμένο ματς ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Φελίπε Πάρντο είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι απίθανο, να βρίσκεται στην αποστολή των Πειραιωτών.

Τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για την εντεκάδα των πρωταθλητών αναμένεται να φανούν στην προπόνηση της Πέμπτης, όπου συνήθως ο Πορτογάλος τεχνικός κάνει την πρώτη δοκιμή με δίτερμα.

Γεμάτο το “Καραϊσκάκη”

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα πως από αύριο το πρωί ξεκινά στα εκδοτήρια του “Καραϊσκάκη” (έξω από τη θύρα 25) η διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι φίλαθλοι των Πειραιωτών θα εξαντλήσουν τα εισιτήρια και το φαληρικό γήπεδο θα είναι γεμάτο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: