Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Με «Βίγια» βασικό και Λέτο στην αποστολή στο ντέρμπι!!


Με «Βίγια» βασικό και Λέτο στην αποστολή στο ντέρμπι

Τον Λούκας Βιγιαφάνιες ετοιμάζει για το αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Αντρέα Στραματσόνι. Κανονικά στην αποστολή ο Λέτο, δύσκολα να είναι έτοιμος ο Μπουμάλ.

Κεφάλια μέσα στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να ξεκινούν τη δουλειά για να παρουσιαστούν έτοιμοι στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει ξεκινήσει να κάνει τις πρώτες σκέψεις για το σχήμα και τους παίκτες που θα παρατάξει στο «Καραϊσκάκη», με τον Λούκας Βιγιαφάνιες να προορίζεται για το αρχικό σχήμα.

Ο Αργεντινός που τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στον Ατρόμητο, ετοιμάζεται για βασικός, σε έναν ελεύθερο ρόλο που θα ξεκινάει από τις πτέρυγες και θα καταλήγει κοντά στο Μπεργκ, στο 4-3-3 που θα κατεβάσει μάλλον ο Στραματσόνι.

Παράλληλα, σχεδόν δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Αμπέντ που εξέτισε την τιμωρία του και τίθεται στη διάθεση του προπονητή του, ενώ ο Μέστο θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Επιπλέον, ο Σεμπάστιαν Λέτο, που πραγματοποίησε το πολυαναμενώμενο ντεμπούτο του στην επιστροφή του στους «πράσινους», θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και αν χρειαστεί θα παίξει στο δεύτερο ημίχρονο.

Όσον αφορά τον Μπουμάλ, αναμένεται να επιστρέψει από σήμερα κανονικά στις προπονήσεις και στα «δίτερμα», αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο άσος του Παναθηναϊκού, χρειάζεται να βρει ρυθμό, με τον Στραματσόνι να τον υπολογίζει κατά πάσα πιθανότητα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Τέλος, αυτό που φαίνεται πως ζητάει ο προπονητής του «τριφυλλιού» από τους παίκτες του, είναι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους στο ματς, αγνοώντας τυχόν προκλήσεις από τον διαιτητή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: