Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Γκιρτζίκης: «Ύψωσα ανάστημα και δεν αφήσα ανυπεράσπιστο το άθλημα»

Υπομονή μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο ζήτησε ο Γιώργος Γκιρτζίκης να κάνουν όσοι του ζητούν να παραιτηθεί, αν και φάνηκε σίγουρος για την επανεκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ.

Γκιρτζίκης: «Ύψωσα ανάστημα και δεν αφήσα ανυπεράσπιστο το άθλημα»Μιλώντας σε εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά ο Γιώργος Γκιρτζίκης τόνισε πως όσοι του ζητούν να παραιτηθεί, έπειτα από τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να περιμένουν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ εμφανίστηκε σίγουρος για την επανεκλογή του ενώ τόνισε πως στην περίπτωση που παρουσιαστεί άλλο υποψήφιος με πλάνο, ικανότητες και τόλμη, θα είναι ο πρώτος που θα τον στηρίξει.

Αναλυτικά:

«Σε αυτήν την θέση δεν με διόρισε κάποιο κόμμα ή κάποια Κυβέρνηση. Σε αυτήν την θέση με εξέλεξαν 51 από τις 55 Ενώσεις. Ας έχουν την υπομονή, όλοι αυτοί που θέλουν άλλον πρόεδρο να πάμε στον Οκτώβριο σε εκλογές και τότε να δούμε ποιος θα κερδίσει.

Ας βρουν έναν υποψήφιο, ο οποίος να έχει την εμπειρία, τις ικανότητες και την τόλμη να διοικήσει την Ομοσπονδία, ο οποίος θα παρουσιάσει το διαφορετικό του σχέδιο. Αν επικρατήσει, θα είμαι ο πρώτος που θα του δώσει συγχαρητήρια! Εγώ αυτό που κάνω είναι αυτό που έκανα σε όλη μου τη ζωή. Να υπερασπίζομαι με κάθε τρόπο το ποδόσφαιρο. Το άθλημα δεν είναι ανυπεράσπιστο. Ούτε πρόκειται να γίνει έρμαιο της κάθε Κυβέρνησης, που φαίνεται να επιβραβεύει τους ταραξίες. Αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν.

Βλέπουν έναν άνθρωπο σαν εμένα που ύψωσε ανάστημα και αρνήθηκε να αφήσει ανυπεράσπιστο το άθλημα και κοιτάζουν το πως θα τον ρίξουν. Το θέμα τους είναι να ρίξουν τον Γκιρτζίκη. Δεν το κρύβουν πλέον. Και επειδή δεν μπορούν να βρουν κάτι μεμπτό στην πορεία μου, προσπαθούν να αποδώσουν σε μένα και στην Ομοσπονδία, όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα. Δεν θα τους περάσει.

Εμείς θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατεύσουμε την Ομοσπονδία, τις ομάδες, τους αθλητές και τους προπονητές, που είναι αυτοί που πλήττονται από την ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Πάντα σε συνεργασία με την UEFA και την FIFA. Εγώ εξελέγην από το ποδόσφαιρο, λογοδοτώ στο ποδόσφαιρο και υπερασπίζομαι το ποδόσφαιρο. Και θα επανεκλεγώ από το ποδόσφαιρο στις εκλογές του Οκτωβρίου. Αυτή η προσπάθεια που ξεκινήσαμε δεν θα μείνει στην μέση»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: