Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Με άλλη διαιτησία, ο ΠΑΟΚ θα ήταν με τον Παναιτωλικό!


Με άλλη διαιτησία, ο ΠΑΟΚ θα ήταν με τον Παναιτωλικό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr τι βλέπει στον φετινό ΠΑΟΚ.

• Με αφορμή τη διαιτησία του Βοσκάκη (το πήγαινε από 40-60 έως 30-70) το Πανθρακικός-ΠΑΟΚ, έχω να καταθέσω μία άποψη: αν δεν είχε τις καλές διαιτησίες που είχε φέτος ο ΠΑΟΚ, ούτε στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα είχε φτάσει, ούτε-πολύ περισσότερο-θα ήταν στην πεντάδα των πλέϊφ οφς για το πρωτάθλημα.

• Με βάση όλα όσα έχω δει, ο ΠΑΟΚ θα ανταγωνίζονταν αυτή την στιγμή όχι με τον Πανιώνιο για την 4η θέση, αλλά με Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό, Γιάννινα, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Ηρακλή και Πλατανιά για την 5η θέση. Για να μην το πάω και πιο μακριά, να πω ότι αρκετές από αυτές τις ομάδες έχουν αδικηθεί διαιτητικά, άρα θα έπρεπε να έχουν παραπάνω βαθμούς.

• Και ειλικρινά δεν το λέω για να υποτιμήσω τον ΠΑΟΚ, που σα μέγεθος δεν έχει καμία σχέση με όλους αυτούς τους συλλόγους κι ασφαλώς τον σέβομαι ως έναν από τους μεγάλους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Το λέω γιατί το πιστεύω.

• Μπορεί να έχει καλύτερο ρόστερ ο ΠΑΟΚ, ίσως και καλύτερο προπονητή, όμως αν δεν τον σέβονταν οι διαιτητές σαν ΠΑΟΚ σα μεγάλη ομάδα, εκεί θα ήταν βαθμολογικά. Πολύ κοντά με όλες αυτές τις ομάδες, που είναι όλες μέσα σε απόσταση από δύο-τρεις βαθμούς, ίσως με εξαίρεση τον Αστέρα, ο οποίος όμως κι αυτός φέτος δεν ήταν καλός.

• Οι διαιτητές τον ΠΑΟΚ φέτος τον έχουν σεβαστεί και με το παραπάνω. Κι οι πιο έμπειροι, ο Σιδηρόπουλος, ο Γιάχος, ο Κουκουλάκης κι οι νέοι διεθνείς, ο Καλογερόπουλος, ο Κίζας, ο Κομίνης, ο Αρετόπουλος, κι οι άλλοι διαιτητές, ο Βοσκάκης, ο Μήτσιος, ο Δημητρόπουλος, ο Δελφάκης, ο Θάνος, ο Λαμπρόπουλος.

• Δεν μπορείς να βρεις ένα παιχνίδι και να πεις ρε παιδί μου ότι ο ΠΑΟΚ το έχασε η, δεν το κέρδισε από τη διαιτησία. Μπορεί κάποιοι διαιτητές να μην τον αβάνταραν και λίγο σαν μεγάλη ομάδα, όπως κάποιοι άλλοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι του στέρησαν βαθμούς.

• Και εδώ πραγματικά μεγεθύνεται το φετινό πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Κι αυτό το βλέπουν κι οι οπαδοί του και σίγουρα το βλέπουν και μέσα στον ΠΑΟΚ. Αφήστε τώρα τι λένε για λαϊκή κατανάλωση. Και πότε τα είπαν κιόλας-μόνο σε ένα ματς, με τον Ολυμπιακό, αφού ευκαιρία άλλη δεν τους δόθηκε!

• Δηλαδή δεν ξέρει ο Μάλαμας Τεβεκέλης ότι η διαιτησία ειδικά φέτος έχει σεβαστεί πολύ τον ΠΑΟΚ; Καλά ειδικά μέσα στην Τούμπα δεν το συζητάμε καν. Κι ακριβώς όταν με τέτοια διαιτησία ίσα ίσα που μπαίνεις στα πλέϊ οφς, αναδεικνύεται πόσο τεράστιο πρόβλημα έχεις ως κλαμπ και ως ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: