Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Κατσουράνης: «Πρέπει να κρατήσει τον Μήτρογλου η Μπενφίκα»


Κατσουράνης: «Πρέπει να κρατήσει τον Μήτρογλου η Μπενφίκα»

Απόλυτα σύμφωνος με την παραμονή του Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης, σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιόφωνο της Πορτογαλίας.

Όπως αποκάλυψαν οι Πορτογάλοι, η Μπενφίκα αναμένεται πολύ σύντομα να καταβάλει τη ρήτρα των 7 εκατ. ευρώ στη Φούλαμ και να αγοράσει τον Κώστα Μήτρογλου.

Μάλιστα, απόλυτα σύμφωνος με την επικείμενη κίνηση των «αετών» είναι και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας, τόνισε πως ο «Μητρογκόλ» με τη χρονιά που κάνει, έχει αποδείξει και με το παραπάνω πως πρέπει να παραμείνει στην ομάδα.

«Με βάση όλα όσα έχει κάνει τη φετινή σεζόν είναι πολύ λογικό για την Μπενφίκα να θέλει να τον κρατήσει και αυτό θα πρέπει να κάνει. Γενικά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, έχοντας πετύχει αρκετά γκολ. Νομίζω πως στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ έκανε το καλύτερό του παιχνίδι και ήταν πολύ καλό που βοήθησε την ομάδα να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη», ήταν η απάντηση του Κώστα Κατσουράνη στο ραδιοφωνικό σταθμό «TSF» και σε ερώτηση που αφορούσε τον Έλληνα επιθετικό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: