Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Μπαντής: «Δυσαρεστημένοι από την ισοπαλία με την ΑΕΚ»


Μπαντής: «Δυσαρεστημένοι από την ισοπαλία με την ΑΕΚ»

Μόνο οι τρεις βαθμοί είναι ο στόχος του Αστέρα στο συγκεκριμένο σημείο του πρωταθλήματος, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μπαντής μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ και πριν τα ματς με Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Τίποτα άλλο πέρα απ’ το τρίποντο δεν μπορεί να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Αστέρα, στο συγκεκριμένο σημείο του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαντή, ο οποίος σχολίασε και τα ερχόμενα ματς με Ατρόμητο και Ολυμπιακό, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας των Αρκάδων:

Για το αν είναι ικανοποιητικός ο βαθμός απέναντι στην ΑΕΚ: «Κάθε πόντος για κάθε ομάδα είναι σημαντικός. Εμάς, όμως, δεν μας φτάνει αυτό. Είμαστε σε ένα σημείο που χρειαζόμαστε μόνο να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε δυσαρεστημένοι απ’ αυτό, αλλά ευχαριστημένοι από την εικόνα που έδειξε η ομάδα».

Για την δυσκολία του Αστέρα στο σκοράρισμα: «Όταν θες να μπεις στην τετράδα και έχεις να σκοράρεις τόσο καιρό δεν μπορεί να είναι καλό. Δουλεύουμε ήδη πάνω σ’ αυτό. Σήμερα ήρθαν οι ευκαιρίες και σίγουρα στη συνέχεια θα έρθει και το γκολ».

Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό: «Όταν φτάνεις στο τέλος, η τακτική είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο. Δεν μας φτάνει ο ένας βαθμός, στόχος μας είναι η νίκη και θα το επιδιώξουμε».

Για τις καλές αποκρούσεις που έκανε: «Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν έντεκα παίκτες, κανείς δεν μπορεί να καταφέρει κάτι μόνος του. Κι εγώ χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: