Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Αυτός δεν είναι οπαδός, είναι ποντικός!! (video)


Αυτός δεν είναι οπαδός, είναι ποντικός! (video)

Ένας φίλος της Μπάρνσλεϊ αποφάσισε να πάει στο γήπεδο συνοδευόμενος από το κατοικίδιό του, ένα χαμστεράκι, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους υπόλοιπους οπαδούς!

Κατά καιρούς αρκετά ζώα έχουν καταφέρει με κάποιο τρόπο να βρουν το δρόμο τους μέχρι κάποιο γήπεδο. Συνήθως πρόκειται για σκύλους ή γάτες που άθελά τους μετατρέπονται σε τετράποδοι Τζίμι Τζαμπ και γίνονται η αιτία διακοπής κάποιου αγώνα.

Η περίπτωση του Έκτορα δεν είναι μία από αυτές. Καταρχάς, ο Έκτωρ είναι χάμστερ. Δεύτερον, δεν είναι αδέσποτος, αλλά ανήκει σε οπαδό της Μπάρνσλεϊ που αποφάσισε να του δώσει μια εμπειρία ζωής. Το να «παρακολουθήσει» δηλαδή έναν εντός έδρας αγώνα της ομάδας που ίσως υποστήριζε από τότε που ήταν απλά ένα μικρό τρωκτικό.

Πέρασε, λοιπόν, το ζωάκι από τον έλεγχο κρύβοντάς το στην κουκούλα του και όταν ο Έκτορας δειλά-δειλά σήκωσε κεφάλι για να δει κι αυτός κάποια φάση και έγινε αντιληπτός από τους υπόλοιπους ομοϊδεάτες του, γνώρισε την αποθέωση –όπως και ο κηδεμόνας του- από το πλήθος στην κερκίδα.

Ωστόσο, υπήρξαν ορισμένοι που δεν συμμερίστηκαν τον ενθουσιασμό των φιλάθλων. Συγκεκριμένα, το Εθνικό Συμβούλιο Χάμστερ (δεν είναι τρολ, πραγματικά υπάρχει τέτοιο στη Μεγάλη Βρετανία) καταδίκασε τη συμπεριφορά του πιτσιρικά, τονίζοντας πως ήταν αρκετά ανώριμο εκ μέρους του το να κουβαλήσει τον ποντικό στο γήπεδο.

Πάντως (και με δεδομένο ότι η Μπαρνσλεϊ επικράτησε 3-1 της Γουόλσολ), ήδη ο Έκτωρ θεωρείται γουρλής και δέχεται πιέσεις για να επιστρέψει στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: