Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Σε ρυθμούς ντέρμπι από σήμερα στο Ρέντη!


Σε ρυθμούς ντέρμπι από σήμερα στο Ρέντη

Στο εντός έδρας ντέρμπι στρέφουν από σήμερα την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, με τον Μάρκο Σίλβα να έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και την αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα, ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, με την προσοχή τους να είναι στραμμένη στο προσεχές ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Μπορεί το παιχνίδι με τους «πράσινους» να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως οι Πειραιώτες έχουν λόγους να πάρουν τη νίκη απέναντι στον «αιώνιο αντίπαλο». Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Φελίπε Πάρντο, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Αρτούρ Μαζουακού.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Σιόβας δείχνει πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει και ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι φορμαρισμένος και έχει βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει πετύχει τρία γκολ.

Ο Σίλβα δεν προτίθεται να αλλάξει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του, χρησιμοποιώντας ως αμυντικά χαφ τους Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο. Στην επίθεση θα είναι οι Φουστέρ, Φορτούνης, Σεμπά και Ιντέγε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: