Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Με το... μαχαίρι στα δόντια στην Αρκαδία!!


Με το... μαχαίρι στα δόντια στην Αρκαδία!

Το ερχόμενο Σάββατο, η Basket League ΣΚΡΑΤΣ παίρνει «φωτιά», σχετικά με την υπόθεση παραμονή, αφού το Λαύριο υποδέχεται τον Αρκαδικό!

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Α2, ωστόσο οι περιστάσεις είναι διαφορετικές φέτος. Στο πρώτο παιχνίδι οι Αρκάδες είχαν επικρατήσει του Λαυρίου 98-90, διαφορά που ενδεχομένως να παίξει κάποιο ρόλο.

Αυτό που, πάντως, γίνεται γνωστό από… Αρκαδία μεριά είναι πως είναι βέβαιοι πως θα γίνει και στο Λαύριο ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως και στο ΔΑΚ Τρίπολης, ενώ θέλουν και περιμένουν και μια διαιτησία αντίστοιχη της κρισιμότητας του αγώνα.

Ζητούμενο, φυσικά, είναι το 50-50, αλλά και ένα παιχνίδι καλό, του οποίου η έκβαση θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και ποια ομάδα από τις δύο θα παραμείνει στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία στην ομάδα του Αρκαδικού συνεχίζεται χωρίς προβλήματα για τον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος βλέπει καθημερινά όλους τους παίκτες του να είναι στη διάθεσή του για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: